Ca majoritatea artiștilor din țara noastră, și Carmen Șerban a avut foarte mult de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Așa că a fost pusă în situația în care a fost necesar să găsească o altă sursă de venit și să poată să traiască în continuare fără griji. Iată ce soluție a găsit Carmen Șerban în plină pandemie!

Carmen Șerban a dat dovadă de faptul că este o femeie foarte descurcăreață și că poate să iasă din orice impas în orice moment. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci vedeta a găsit o soluție ingenioasă prin care să producă bani. Cum majoritatea evenimentelor și spectacolelor nu s-au mai ținut vreme de un an de zile, îndrăgita artistă a fost nevoită să găsească o altă soluție care să îi asigure ziua de mâine. Așadar, cântăreața s-a apucat de făcut videodedicații.

În cadrul unui interviu, Carmen Șerban a mărturisit că situația dificilă de care au avut parte toți artiștii în ultimul an a determinat-o să caute soluții cât mai eficiente și într-un timp foarte scurt. Din confortul propriei case, artista face videodedicații care să fie pe placul fiecărui client în parte.

Mai mut decât atât, carmen Șerban este profund recunoscătoare divinității pentru că ideea genială i-a venit doar după ce s-a rugat îndelung și cu sinceritate.

„Aici muncesc, fac video dedicațiile personalizate. Toată lumea știe că noi, artiștii, am fost puternic loviți de pandemia asta și am rezistat eroic un an de zile. Nu ne-am plâns și nu ne plângem, dar tot îl rugam pe bunul Dumnezeu să-mi dea și mie o idee să fac un ban”, a spus Carmen Șerban pentru Antena Stars.

Carmen Șerban, cum își câștigă pâinea în plină pandemie

La început, Carmen Șerban recunoaște că făcea acest lucru fără să ceară vreun ban și că, ulterior, a constatat faptul că nu este deloc o afacere profitabilă pentru ea și că este necesar să facă o schimbare în acest sens, astfel că a pus și un preț pe aceste servicii pe care le oferă oamenilor. Nu era vorba doar de pierderea banilor, dar și despre o irosire a energiei și a timpului ei.

Carmen Șerban, de unde îi vin banii în plină pandemie după ce s-a reprofilat: ”Îl rugam pe Dumnezeu să-mi dea o idee”

„Sunt oameni care mă sună să le fac dedicații pentru cei dragi și am făcut câteva gratis, la început, și mi-am dat seama că petrec foarte mult timp scriind textul pe care-l vorbesc, apoi compunând versurile personalizate. Mi-am dat seama că sunt pe pierdere cu banii și timpul”, a continuat ea.

Prin urmare, vedeta percepe un preț de 50 de euro pentu fiecare dedicație pe care o face.

„M-a sunat un sportiv din Anglia și de la el a pornit totul. Mi-a zis că vrea o video dedicație pentru iubita lui și că mă plătește. De acolo a plecat click-ul. Am stabilit un preț, de 50 de euro sau 50 de lire sau 250 de lei pentru o videodedicație. Oamenii se regăsesc, unii îmi spun poveștile vieții lor. (…) Nu iau bani mulți. Tai factură, încasez doar oficial, nu iau bani la negru”, a mai spus vedeta.