Prima Doamnă a României este mereu atentă la ținutele cu care se afișează în public.

Soția lui Klaus Iohannis lucrează cu o întreagă echipă care se asigură că nu este loc de gafe în aparițiile sale. Cea mai recentă ținută a lui Carmen Iohannis, cea purtată în Germania, a fost accesorizată cu bijuterii care au atras atenția tuturor.

Toată lumea este cu ochii pe Carmen Iohannis, de fiecare dată când aceasta bifează apariții publice. Recent, soția lui Klaus Iohannis l-a însoțit pe șeful statului într-o deplase în Germania. De data asta, Carmen a optat pentru un compleu roz pudrat, care i-a lăsat descoperită zona decolteului și a umerilor.

La această ținută elegantă, soția lui Klaus Iohannis a decis să pluseze prin accesorii. Astfel, a ales un set de bijuterii rafinat care aduce un omagiu lui Costantin Brâncuși. Este vorba despre un set împrumutat de la celebrul brand Malvenski.

Carmen Iohannis a luat bijuteriile cu împrumut

Malvenski este afacerea fostei prezentatoare de la TVR, Simona-Malvina Cservenschi. Aceasta a renunțat de ani buni la viața în televiziune și s-a dedicat afacerilor. Malvina a dat lovitura cu bijuteriile sale, iar asta se datorează sursei sale nesecate de inspirație. Fosta prezentatoare are pe post de muză pe Constantin Brâncuși. În toate bijuteriile sale se poate observa ca motiv creațiile lui sculptorului din Târgu Jiu.

Carmen Iohannis, susținătoarea brand-urilor românești. Cine se află în spatele bijuteriilor purtate în Germania
Instagram

Pe site-ul oficial Malvenski, a fost publicată o imagine cu Prima Doamnă, în care se precizează, cu subiect și predicat că bijuteriile au fost folosite doar la întâlnire, după care au fost returnate. Prețioasele accesorii costă 12.000 de euro și au atras atenția tuturor.

Cei care au criticat alegerea lui Carmen Iohannis, trebuie să înțeleagă că la mijloc este vorba de un parteneriat cu dublu beneficiu. În urma acestui eveniment, a fost promovată atât imaginea lui Brâncuși, cât și brand-ul Malvinei.