De luni, cuplul prezidențial de la noi din țară este plecat într-un turneu în Kenya.

Președintele Klaus Iohannis a motivat vizita sa ca fiind una primordială pentru relația dintre România și Africa. Însă, din postările de pe pagina oficială, se pare că Iohannis și Prima Doamnă au ales să îmbine utilul cu plăcutul și se bucură și de o mini vacanță.

Klaus Iohannis și Prima Doamnă au reușit să atragă antipatia tuturor românilor cu cea mai recentă vizită a lor în Kenya. Într-o vreme în care nimic nu merge bine la noi în țară, românii abia trăiesc de pe o zi pe alta, iar economia se duce în cap, Iohannis a ales să fugă de responsabilitate tocmai în Kenya.

Președintele României alături de Carmen Iohannis au plecat în Kenya și au de gând să stea o săptămână acolo pentru a explora toate frumusețile Kenyei. Ce-i drept, Iohannis nu și-a ales deloc bine perioada de vizită, având în vedere că în România toată lumea tună și fulgeră de nervi după ce a văzut cu ce avioane se deplasează acesta și ce costuri implică călătoriile lui.

Carmen Iohannis șochează din nou. Accesoriul scump pe care l-a purtat Prima Doamnă în safari, în Kenya
X

Carmen Iohannis sfidează sărăcia din România

Dar, nici lui și nici lui Carmen nu le pasă de ce se întâmplă în România, așa că aleg să se distreze în safariul din Kenya. După gafa vestimentară de acum câteva zile, când s-a afișat cu picioarele în sandale la primul contact cu oficialii din Kenya, Prima Doamnă gafează din nou.

De data asta, Carmen Iohannis i-a uimit pe toți cu bogăția pe care o afișează în talie. Cu o cămașă albă, Prima Doamnă a decis să fie pusă la punct în acest safari, așa că nu putea lipsi accesoriu care a spart monotonia ținutei. Și anume, o curea clasică semnată de Louis Vuitton, în valoare de peste 2000 de lei, semn că doamna Carmen are o garderobă foarte bine pusă la punct.