Carmen Iohannis nu a renuntat la Sibiu pentru Bucuresti. Chiar daca sotul ei este Presedintele Romaniei de doua mandate, prima doamna ramane pe pozitii. Nu renunta nici in ruptul capului la jobul de profesoara si la salariul aferent postului. Cat castiga Carmen Iohannis? Aceasta a fost intrebarea de pe buzele tuturor, iar acum s-a aflat si raspunsul. În conditiile acestea e clar de ce nu vrea sa renunte!

Ce alta femeie si-ar fi pastrat locul de munca atunci cand sotul ei ar fi devenit Președinte? Mai ales unul care este destul de prost platit! Carmen Iohannis castiga un salariu minuscul in comparatie cu sotul ei. Cu toate acestea, femeia iubeste ceea ce face si nu ar renunta niciodata la elevii ei. Prima doamna a României este implinita cu postul ei de profesoara din Sibiu, post care i-a adus multe satisfactii de-a lungul timpului.

Ce salariu câștiga Carmen Iohannis

Nu salariul este cel care o motiveaza pe Prima Doamna, ci dragostea fata de elevii ei si respectul fata de meserie. Cand Klaus Iohannis a castigat primul mandat de Presedinte, multi au crezut ca salariul lui și banii obtinuti din chirii o vor convinge pe Carmen Iohannis sa renunte la catedra. Iata ca lucrurile nu au stat asa, iar femeia a dat un exemplu de daruire fata de meseria pe care o are. Aceasta a continuat sa profeseze ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Asta in ciuda salariului pe care il primeste. Soția Președintelui României încasează 2.800 de lei, o sumă extrem de mică dacă este să ținem cont de averea pe care are Klaus Iohannis.

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani.” a dezvăluit Președintele României, în urmă cu ceva timp, potrivit celor de la antenastars.ro.