Reclamă
Reclamă

Așa cum se știe deja, președintele Klaus Iohannis și soția lui se află în Kenya, acolo unde au pornit un adevărat turneu. De fiecare dată când au loc astfel de întâlniri, cuplul prezidențial se asigură că are cele mai bune ținute și că nu dă greș. Însă, din păcate, Carmen Iohannis a uitat un aspect extrem de important și a gafat la vizita sa în Kenya.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Prima Doamnă a României trebuie să lucrezi cu cei mai buni stiliști care să cunoască foarte bine protocoalele oficiale. Carmen Iohannis se află de luni în Kenya, acolo unde îl însoțește pe Klaus Iohannis în periplul său oficial.

Încântată de ideea că va merge în Africa și va sta multe zile, Prima Doamnă a gafat de cum a pus piciorul în Kenya. Așteptată cu mare fast de figurile oficiale din Kenya, Carmen Iohannis și-a făcut apariția în sandale, ceea ce este total eronat.

Carmen Iohannis a încălcat protocolul la vizita din Kenya. Ce gafă vestimentară a comis Prima Doamnă
Facebook

Klaus Iohannis, turneu în Africa pe banii României

În vizitele oficiale pe care le efectuează, protocolul stipulează că Primele Doamne nu au voie să se afișeze cu degetele la vedere, dar se pare că soția lui Klaus Iohannis a uitat acest aspect. Carmen s-a afișat în fața tuturor purtând o pereche de sandale Valentino Garavani care costă nici mai mult, nici mai puțin de 1.150 de dolari.

Reclamă

În prima lor zi în Africa, Carmen și Klaus Iohannis au fost întâmpinați de Eliud Owalo și Peninah Malonza. Cuplul prezidențial are de gând să petreacă mai mult timp în Africa, mai ales că este vorba despre un turneu.

Nici nu este de mirare că Klaus Iohannis vrea să stea cât mai mult în Africa, având în vedere că are la dispoziție un avion privat care, așa cum am observat din reportajul celor de la Recorder, face o gaură de toată frumusețea în bugetul României.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro