Veștile nu sunt deloc îmbucurătoare!

Celebra prezicătoare Carmen Harra face dezvăluiri ce vor stârni fiori pe șira spinării. Aceasta a dezvăluit care sunt posibilele evenimente ce s-ar putea întâmpla până în anul 2033. 

Carmen Harra spune că omenirea se va confrunta cu o criză economică nemaivăzută, asemănătoare cu cea care a fost în anul 1929. Trage un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe oameni să-și achiziționeze, case, terenuri sau automobile dacă au posibilitatea financiară de a face acest lucru. Este de părere că în următoarele două luni, prețurile locuințelor vor exploda, fiind chiar și cu 22% mai mari decât în prezent.

Un alt sfat și totodată un semnal de alarmă pe care îl trage Carmen Harra este ca oamenii să nu-și țină economiile în bănci. Potrivit dezvăluirilor tulburătoare făcute de aceasta, banul se va devaloriza. În același timp, insistă și spune că oamenii trebuie să investească în proprietăți.

Predicțiile cutremurătoare ale lui Carmen Harra

Carmen Harra a fost în moarte clinică! Ce spune despre lumea de dincolo: Spiritele vor să comunice!
Sursa: Colaj Substantial

Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare iar imobiliarele.” au fost câteva dintre predicțiile acesteia, conform ciao.ro

De asemenea, Carmen Harra spune că această perioadă nefastă va dura până în anul 2033. Revenind la anul 2023, aceasta declară că este un an cât se poate de dur, caracterizat de probleme de ordin politic. Revenind la sectorul economic, prezicătoarea spune că în aproximativ 3 ani de zile vom intra spre o monedă electronică. Acest lucru ar dura maxim până în anul 2029.

Sfatul lui Carmen Harra pentru români este ca poporul să rămână unit și credincios în aceste vremuri atât de tulburi pe care toată omenirea le traversează.

„Va spun de multă vreme, trecem prin niște ani fatidici până în 2033! Vremurile sunt dure pentru noi, dar cu credință, iubire, acceptare și cu iertare, putem să trecem peste  această perioadă.” a mai spus aceasta, conform sursei precizate anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.