Carmen Harra a vorbit a oferit, de curând, mai multe previziuni legate de anul 2022, inclusiv despre pandemia de COVID-19. Când crede cea cea mai cunoscută prezicătoare din România că vom scăpa de coronavirus. 

Au trecut aproape doi ani de la apariția primul caz de COVID-19, din România. Deși situația nu e roz, Carmen Harra este convinsă că în 2022 situația pandemie de coronavirus se va remedia, la nivel global.

Ce spune Carmen Harra despre sfârșitul pandemiei de COVID-19

Întrebată ce crede despre pandemia de COVID-19, Carmen Harra a declarat că timpul va rezolva și această cumpănă a omenirii din zilele noastre. Prezicătoarea susține că oamenii de știință vor găsi, până la urmă un antidot pentru această maladie, care nu este o simplă răceală așa cum crede toată lumea.

Mai mult decât atât, Carmen Harra mai spune despre COVID-19 că această boală afectează sistemul vascular și nu cel respirator, așa cum afirmă medicii din întreaga lume.

Totodată, referitor la situația incertă despre politica de la noi din țară, Carmen Harra anunță că în anul 2022 guvernul format recent „va pica”. 

Nici atunci când vine vorba de economia României, Carmen Harra nu este mai optimistă. Clarvăzătoarea spune că deși toată lumea se așteaptă la o scădere a prețurilor începând cu anul următor, acestea vor crește foarte mult.

Carmen Harra, previziuni pentru 2022. Când se va termina, de fapt, pandemia de COVID-19
Instagram

Ce previziuni are Carmen Harra despre vedetele de la noi

Pe lângă politică și pandemia de COVID-19, Carmen Harra a oferit și o serie de previziuni care le vizează direct pe unele dintre cele mai importante vedete de la noi. Iată despre ce este vorba:

  • Divorțul Anei-maria Prodan și Laurențiu Reghecampf se va termina, iar antrenorul se va recăsători la scurt timp
  • Deși Anca Țurcașiu a anunțat că se desparte de soțul ei, în urmă cu doar câteva lui, Carmen Harra susține că artista se va recăsători, dar, din păcate, va divorța la fel de repede, potrivit spynews.