Una dintre cele mai cunoscute prezicătoare de la noi, Carmen Harra, a făcut un tablou pentru 2022, un an care nu se anunță unul foarte bun pentru români.

Carmen Harra susține că planeta este acum în plin război mondial biologic și măsurile pe care autoritățile din toată lumea sunt inutile în oprirea pandemiei de coronavirus.

„Al treilea război mondial e declanșat într-un fel pentru că este un război biologic. Este o armă pe care noi am creat-o contra noastră. Suntem foarte destructivi și atunci suferim consecințele!

Se pare că tot acest lockdown și tot ce am încercat să facem  ca să oprim extinderea acestui virus nu a funcționat. Nu a funcționat nici vaccinul așa cum  ne-am așteptat, de-asta s-a trecut la tot felul de vaccinari suplimentare, la booster și așa mai departe. În orice caz, acest lockdown nu ne ajută!”, a declarat Carmen Harra pentru ciao. 

Carmen Harra, premoniții sumbre pentru anul 2022: „ O să vedem foarte multe atacuri în România”
Facebook

Carmen Harra spune că pandemia de coronavirus nu se termină în 2022

Totodată, Carmen Harra a vorbit și despre finalul pandemiei de coronavirus. Prezicătoarea spune că deși ea nu se va termina, din primăvară lucrurile vor sta un pic mai bine.

„Din primăvară, încet-încet vom scăpa,  până la urmă o să ajungem la un fel de imunitate naturală pentru că se pare că vaccinările țin doar o perioadă scurtă. Într-o anume măsură vaccinul poate să ajute pentru că, în special  pe cei în vârstă îi poate proteja  de agravarea bolii. Dar în orice caz ce este important de știut este faptul că nu trebuie să ne panicăm, frica e mai rea ca orice virus și trebuie să trecem de această încercare!”, a mai spus Carmen Harra despre anul 2022.

Carmen Harra, premoniții sumbre pentru anul 2022: „ O să vedem foarte multe atacuri în România”
Arhivă

Diana Șoșoacă ar putea fi împreună

Mai mult decât atât, Carmen Harra spune în 2022 senatoarea Diana Șoșoacă va deveni din ce în ce mai populară și tocmai din acest motiv viața ei ar putea fi în pericol.

„2022 are o vibrație energetică feminină. O să vedem foarte multe atacuri în România, la adresa lui Șoșoacădar și prezența ei foarte puternică pe plan politic.

O femeie intră într-o putere de forță în România în anul care vine pentru că de 3 ori energia 2 înseamnă o femeie la putere.

Șoșoacă se și află în anul personal 2, născută în luna 11-a, care este și cifra 2, deci o marchează un punct în destin pentru anul 2022, dar va avea foarte multe probleme politice, încercând mulți să o saboteze și chiar nu m-ar surprinde un atentat la viața ei”, a mai spus Carmen Harra, potrivit aceleași surse.