Războiul din Ucraina și variola maimuței sunt subiectele momentului în întreaga lume. Celebra prezicătoare Carmen Harra vine cu informații de ultimă oră despre cele două subiecte de maxim interes pentru umanitate.

Carmen Harra este de părere că variola maimuței nu va afecta umanitatea la fel cum a făcut-o virusul covid-19. Aceasta este uimită de faptul că mereu apare câte ceva care să stârnească panică în rândul oamenilor.

„Apare o altă nenorocire…”

Sursa: Colaj Substanțial

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate.” a declarat Carmen Harra într-un interviu live

În același timp, Carmen Harra mărturisește faptul că pericolul există și trebuie să găsim modalitățile necesare pentru a ne feri de el. De asemenea, prezicătoarea afirmă că trăim o perioadă foarte dificilă a existenței noastre ca omenire.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă.”a declarat Carmen Harra

Cât despre războiul dintre Rusia și Ucraina, Harra este de părere că și alte țări vor fi implicate în acest conflict. Totodată ea explică faptul că toate aceste lucruri se întâmplă din cauza unor karme anterioare.

„De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial.

După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.” a mai spus Carmen Harra