Carmen Harra are o metodă foarte eficientă prin care atrage bani în viața ei.

Carmen Harra ne învață cum să avem prosperitate materială în viața noastră printr-o metodă foarte simplă. Oricât de ciudat ar fi, unele lucruri funcționează fără să punem prea mult accent asupra lor. Clarvăzătoarea locuiește în Statele Unite ale Americii de peste 40 de ani și are o viață ca în filme, iar averea sa este cu multe zerouri.

Carmen Harra a vorbit despre metoda sa de a atrage bani în viața ei. Când a plecat din România, ea avea doar 80 de dolari și câteva haine. Ajunsă peste ocean a reușit să câștige foarte mulți bani într-un timp scurt și a împărtășit secretul său.

Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a spus Carmen Harra pentru Antena Stars.

Sursa foto: Social media

Carmen Harra: „Banii sunt o formă energetică”

Vedeta a adus în discuție forma energetică a banilor și a oamenilor. Prin felul nostru de a fi, putem găsi o mulțime de posibilități din care sume mari de bani să vină la noi. Ce nu trebuie să facem este să nu ne plângem niciodată că nu avem destul, fiindcă nu vom primi. Metoda simplă prin care atragem bani este de a ne scrie un cec cu o sumă uriașă și să-l ținem cu noi.

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră. Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem „vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem”, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim. Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume.”, a mai adăugat vedeta.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.