Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra spune că putem să aflăm în ce dată vom muri și, de asemenea, putem schimba această dată.  

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, spune că oricine își poate afla data morții cu ajutorul numerologiei. De asemenea, putem chiar să schimbăm această dată. Femeia susține că totul constă în aflarea anumitor coduri personale. Aceste coduri dezvăluie informații atât despre viață, destin, dar și despre ziua morții.  

Clarvăzătoarea spune că este bine să ne cunoaștem traseul, pentru a ști ce să facem cu viața noastră. Nu trebuie să ne fie frică. Ea susține că își știe data morții, fiindcă și-a calculat-o cu ajutorul numerologiei.  

CITEȘTE ȘI: Carmen Harra a avut dreptate! Celebra clarvăzătoare a prezis moartea Reginei Elisabeta. VIDEO

Carmen Harra: Îți poți schimba data morții!

„Ba mai mult decât atât, îți poți schimba data morții! Unii mor mai devreme decât le este destinat, pentru că sunt uciși sau suferă după o eroare medicală.  Dar la fel de bine viața poate fi și prelungită cu ajutorul științei”, susţine clarvăzătoarea Carmen Harra Carmen.  

Carmen Harra a vorbit și despre decesul Reginei Elisabeta a II-a. Fiindcă născută pe data de 21 aprilie 1926, Majestatea Sa a avut cifra destinului 7. Dacă ne gândim bine, spune Harra, Regina a domnit 70 de ani, adică cifra destinului i-a influențat viața Reginei Angliei.  

Cifra destinului Reginei Elisabeta a II-a

„I-a fost dat să fie regină pentru exact 70 de ani.  Eu am calculat și am știut că regina moare anul acesta. De ce? Nu poate domni mai mult de cifra 7, deci 70 de ani, și cum altfel să părăsească domnia dacă nu prin părăsirea efectivă a lumii fizice. Cifra vieții arată că regina trăiește până la 97 de ani”, a mai spus Carmen Harra. 

Carmen Harra, dezvăluiri înfiorătoare: Oricine își poate afla data morții, ba chiar o poate schimba
Sursa: Social media

Carmen Harra a făcut un video pe platforma Tik Tok în care a vorbit despre faptul că ar fi prezis moartea Reginei Elisabeta la începutul acestui an. Mai mult, clarvăzătoarea a ținut să transmită un mesaj de atenționare. Ea a menționat că moartea Reginei va aduce schimbări extrem de importante în lume. Aceasta nu a precizat, însă, ce schimbări vor avea loc.  

,,La începutul anului, am spus că în anul 2022, Regina Angliei va muri. S-a întâmplat astăzi. Este o veste mare și asta va schimba cursul vieții. Poate că vă întrebați: ,,De ce, este doar o Regină”. Dar este mai mult decât atât. Și veți vedea cât de curând consecințele. Rămâneți atenți”, a spus Carmen Harra, pe contul ei de TikTok.  

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.