Carmen Harra este cunoscută pentru talentul său și previziunile pe care le face. De această dată, așa cum a făcut și în cazul altor cupluri, clarvăzătoarea a pus sub lupă cea mai nouă relație din showbiz. Aceasta a analizat legătura dintre Theo Rose și Anghel Damian și nu le dă prea multe șanse. Se pare că aceștia vor avea mult de muncă dacă vor vrea să rămână împreună.

Carmen Harra nu vede cu ochi buni relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi se bucură în prezent de o iubire pătimașă. S-au aprins și nu pot stau unul fără celălalt, însă această chimie nu va rezista în timp. Se pare că aceștia nu sunt suflete pereche, iar pentru a construi o viață împreună vor avea mult de muncă. Nu este imposibil, însă relația va cere resurse mari din parte amândurora.

„Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet. O persoană extraordinară. El este foarte independent. Vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem. Ne iubim la nebunie. Suntem foarte buni unii cu alții pe moment. Întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu?

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în această relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt. Ceea ce nu va fi ușor deloc. Pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație. Dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni.

„Problema este el…”

Carmen Harra a mai subliniat că pentru ca relația să treacă testul timpului, Anghel Damian va trebui să dea mai mult. Potrivit spuselor clarvăzătoarei, acesta este destul de individualist, axat foarte mult pe carieră, lucruri care vor pune bețe în roate relației. Mai mult, Carmen Harra spune că în timp între cei doi se pot naște conflicte mari.

„Eu văd asemănarea situației care a existat între Andreea Bălan și George Burcea, pentru că sunt două cazuri foarte similare. Problema este comunicarea între ei. Dacă ei reușesc să comunice. Dacă reușesc să se înțeleagă în timp, atunci relația poate să rezite.

Problema este însă și la el. El este motivat de succesul lui personal. Este interesat în reușita lui personală. Să sperăm că va reuși să prioritizeze relația cu ea, dincolo de interesele lui personale. Să sperăm că acest copil îi unește și îi face mai maturi. Nu este o relație simplă. E o relație care poate deveni extrem de complicată în timp, pentru că energetic se pot crea conflicte.”, a completat Carmen Harra.