Anul 2022 pare să fie unul al separărilor mai ales în lumea mondenă.

Trei cupluri celebre au anunțat recent că drumurile lor se vor separa, deși nimeni nu ar fi crezut. Printre acestea se numără și Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi nu se mai înțeleg, iar bărbatul ar fi părăsit deja domiciliul conjugal.

Brigitte a dat vestea neașteptată

Fosta parteneră a lui Ilie Năstase a fost cea care a dezvăluit că nu mai formează un cuplu cu Florin Pastramă. Brigitte nu a dorit să divulge și motivele care au condus la destrămarea familiei, însă aparent, nu ar mai fi cale de întors. Lucrurile s-ar fi răcit de mult timp în povestea lor, însă ambii au încercat să remedieze de fiecare dată situația. Într-un final însă, cei doi au decis să își încheie socotelile.Florin Pastramă nu mai locuiește alături de brunetă, dovadă fiind faptul că aceasta a ajuns la petrecerea Viva doar alături de fiica ei, Sara.

Carmen Harra le-a prevestit divorțul

Imediat după ce și-au recunoscut relația public, Brigitte și Florin Pastramă au fost puși la zid pentru idila lor. Cei doi s-au cunoscut în cadrul unui show televizat, iar bărbatul avea la vremea respectivă o relație cu Raluca Podea. Carmen Harra a prezis încă de atunci că cei doi se vor separa. Clarvăzătoarea susținea că relația dintre cei doi va fi intensă, dar de scurtă durată.

„Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt amândoi numărul 6. Energetic vorbind este o potrivire între ei și este o relație karmică. Relațiile karmice sunt foarte intense și se dărâmă brusc.” , dezvăluia Carmen Harra.

Cei doi soți s-au cununat în 2019 și au avut o nuntă ca în povești. Brigitte a impresionat atunci cu o rochie spectaculoasă demnă de o contesă.

Celebrul cuplu a avut doar invitați aleși pe sprânceană, petrecerea fiind organizată într-un local exclusivist.De-a lungul timpului, în mariajul celor doi au mai existat probleme. De fiecare dată însă, Brigitte și Florin au găsit o modalitate de reconciliere.