Clarvăzătoarea Carmen Harra susține că a fost în moarte clinică, iar din acel moment toate lucrurile s-au schimbat. 

Carmen Harra, în vârstă de 67 de ani, susține că este clarvăzătoare. Ce este drept, ea a lansat mai multe preziceri, iar câteva dintre acestea s-au adeverit. Sunt mulți români care au încredere în ceea ce spune femeia, însă în același timp, nimeni nu știe cum a ajuns Harra să dețină acest har. 

Carmen Harra a explicat că nu are acest dar din naștere. Femeia susține că a fost o persoană „normală”, până în momentul în care a intrat în moarte clinică. În acel moment, și-a dat seama că există ceva după viața de pe pământ. Ea susține că a intrat în lumea spiritelor și a povestit prin ce experiență a trecut. 

Cum a ajuns Carmen Harra să facă previziuni

Această situație i-a schimbat viața definitiv clarvăzătoarei. Datorită, nu din cauză, că a intrat în moarte clinică, femeia susține că i s-a oferit un dar, ci acela de a vedea în viitor.  

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă”, a declarat Carmen Harra, potrivit romaniatv.net.

Carmen Harra a fost în moarte clinică! Ce spune despre lumea de dincolo: Spiritele vor să comunice!
Colaj Substantial

Carmen Harra a vorbit despre așa zisa lume a spiritelor, despre care spune că nu există niciun fel de pericol. Potrivit acesteia, spiritele vor să comunice, însă nu oricine are acest dar. De asemenea, ideile religioase care s-au infliltrat și convingerile oamenilor spun că a vorbi cu spiritele este ceva greșit. 

Suntem înconjurați de spirite care vor să ne protejeze

„Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…”, a explicat Carmen Harra. 

De asemenea, femeia spune că după ce murim, creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. Ea spune că spiritele care ne înconjoară, sunt cele care vor să ne protejeze. Nu vom atrage demoni, fiindcă nu avem nicio legătură cu ele. Bineînțeles, dacă vom locui într-o casă bântuită de spirite rele, atunci cu siguranță vom simți efectul acestora.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.