„Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin!”. Că vrem sau nu să recunoaștem, această zicală este adevărată. Nu putem fi fericiți fără bani, oricât am vrea să nu acceptăm acest lucru. 

Ei bine, nu este greu să faci bani. Există oameni care muncesc de dimineață până seara și de abia își acoperă cheltuielile de zi cu zi, și oameni care nu au un job stabil și totuși au parte de vacanțe de lux, petreceri de fițe și ce își doresc. 

Clarvăzătoarea Carmen Harra, celebră pentru viziunile sale, a oferit câteva sfaturi importante românilor în ceea ce privește situația financiară a acestora. Clarvăzătoarea ne învață un principiu simplu dacă vrem să atragem banii în viața noastră. Oricine aplică ceea ce spune Carmen Harra va trage banii și prosperitatea în viața lui. 

Cum a atras Carmen Harra banii în viața ei

Carmen Harra a povestit cum a procedat ea pentru a deveni milionară. Clarvăzătoarea susține că a ajuns în Statele Unite ale Americii cu doar 40 USD în mână, însă în puțin timp a ajuns să facă bani și să își poată îndeplini toate dorințele. 

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra, la Antena Stars.

Carmen Harra a dezvăluit marele secret! Ce trebuie să faci pentru a atrage banii în viața ta

Carmen Harra explică că banii sunt o formă energetică și noi oamenii suntem tot o formă energetică. Aceasta susține că noi trebuie să generăm banii, fiindcă ei fiind o formă energetică, există tot felul de modalități prin care îi putem atrage. 

Ce nu trebuie să facem niciodată!

Dacă în fiecare zi, când ne sculăm, ne plângem că nu avem bani să ne cumpărăm lucruri, să plătim facturile, să plătim ratele, atunci nu vom avea bani niciodată, fiindcă aceste cuvinte au putere în univers. Iar ce spunem asta devenim. 

Energia aceasta materială se manifestă prin numere. Ceea ce trebuie să facem pentru a atrage banii în viața noastră este să luăm o bucată de hârtie și să ne scriem un cec. Putem scrie absolut orice sumă, dorim să conțină cât de multe zerouri vrem. Apoi o păstrăm și așteptăm ca banii să vină în viața noastră.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.