Carmen Grebenișan consumă 11 vitamine în fiecare zi.

Carmen Grebenișan face parte din sfera influencerilor din mediul online. Ea a plecat în vacanță alături de familie și le-a arătat fanilor un număr destul de mare de pastile pe care le înghite zilnic. Cu ce probleme se confruntă aceasta. 

Carmen Grebenișan se bucură de un mare succes în mediul online. Alături de Alina Ceușan au fondat și un brand de costume de baie foarte cunoscut. Are o mulțime de colaborări și îi place la nebunie ceea ce face. Pentru a face față stresului și activităților de zi cu zi, consumă mai multe pastile. Într-un videoclip de pe TikTok ea a recunoscut la ce sunt bune toate acestea. 

Influencerul a răspuns curiozităților fanilor. Deși toată lumea credea că sunt pastile, ele sunt, de fapt, vitamine. O ajută organismul să fie cât mai eficient și să funcționeze în parametri optimi. Carmen Grebenișan recunoaște că se simte mult mai bine când le consumă, decât în perioadele la pauză pe care le are.

Câteva dintre pilule sunt împotriva stresului, ajutând-o să îi facă față mult mai bine. Totodată, ea consumă spirulină, ulei de pește, complex de B-uri, vitamina C, Lagosa care este pentru ficatul încărcat, vitamine pentru ten sau păr.

@carmengrebenisan Replying to @Proud of Rucsi ♬ original sound – Carmen Grebenișan

„Nu sunt medicamente. Sunt suplimente alimentare. Le iau de șase luni și mi-a fost mult mai încă din perioada în care le-am luat față de perioada în care am făcut pauză. Este spirulină, vitamina C, Curcuma, praf simplu pulbere, fără nimic adăugat, Dermaten, sunt produse pentru ten, Lasoga pentru ficat. Iau dacă se încarcă ficatul, mai sunt weekend-uri în care beau și probabil și de la celelalte vitamine se mai încarcă. Iau magneziu, fără el nu rezist nici măcar o zi pentru că sunt stresată. Așa sunt eu și nu mă pot schimba. Mai am complex de B-uri, mi-a reglat organismul mai ales înainte de menstruație, ulei de pește, Gingseng, Rodiola și Forcapil.”

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.