Carmen Grebenișan s-a pozat recent mai sexy ca niciodată. Vedeta a uitat să își pună sutien, iar fanii au remarcat imediat acest detaliu. Chiar dacă și-a făcut de curând un nou iubit, vedeta nu a uitat de fanii ei din mediul online. Și din când în când, pozează și pentru ei. Cei mai fericiți sunt când Carmen Grebenișan le arată mai mult decât ar trebui să vadă.

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express a încins internetul cu una dintre fotografiile pe care le-a postat recent. Iar fanii nu au putut să nu-i admire tenul perfect și formele de invidiat, pe care și le-a afișat. De data asta, Carmen Grebenișan s-a pozat fără sutien, spre bucuria bărbaților. Din păcate, ei nu au putut să îi vadă formele în toată splendoarea lor, pentru că erau acoperite de o pisică. Ea a anunțat existența unui nou iubit în timpul unei emisiuni, în direct. Nu pare a fi vorba despre nicio persoană faimoasă, ci doar despre un student în ultimul an.

Ce părere au fanii?

Mulți urmăritori, ceva mai cârcotași, s-au întrebat ce părere o fi având iubitul ei despre felul în care pozează frumoasa lui iubită. Probabil că nu are nimic împotrivă, pentru că în caz contrar ea nu ar mai fi postat imaginile respective. O parte dintre fani au început să-i dea imediat mii de aprecieri și sute de comentarii. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere cât de bine arată vedeta.

„Ce seamănă cu tine pisica💚 / Doar lasă pisica să plece! / Cât e de de frumoasă! 😍 Văd că ai prins-o să o pupăcești până la urmă / Cât de frumoaseeee😍😍😍😍”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a mai spus blondina.