Carmen Grebenișan este una dinte cele mai iubite inluencerițe din România. Ea a câștigat foarte multe premii din pricina carierei sale profesionale. Totodată, ea este împlinită și pe plan personal. Frumoasa influenceriță trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Militaru. Acum, cei doi s-au hotărât să se mute din țară. 

Carmen Grebenișan și Alex Militaru formează un cuplu de mai bine de patru ani. Aceștia și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt și astfel, au ales să-și unească destinele. În cele din urmă, cei doi îndrăgostiți au luat decizia de a se muta din România.

social media

Carmen Grebenișan și soțul ei, Alex Militaru se mută din țară

Carmen Grebenișan s-a hotărât! Se pare că îndrăgita influenceriță nu mai vrea să locuiască în România. Așadar, ea împreună cu soțul ei, au căzut de comun acord să se mute din țară. Inițial, fosta concurentă de la „Asia Express” a postat pe contul ei personal de Instagram o fotografie în care mărturisea că dorește să se mute în Barcelona. Însă, la scurt timp, blondina a șters postarea și a explicat într-un video că nu este o glumă și că își dorește cu ardoare să părăsească țara natală.

„Chiar nu glumim, o să ne mutăm anul viitor. Așa ne dorim, așa intenționăm, și acum căutăm toate variantele prin care să facem asta. Nu știm pentru cât timp dar … o lună, două, trei, un an, sau de tot.”, a spus vedeta.

Se pare că aceasta a fost o veste pe care mulți fani nu au vrut să o audă. Totuși, un lucru este cert. Vedeta împreună cu soțul ei, Alex Militaru, se vor muta din România.

În ce investește Carmen Grebenișan banii

Carmen Grebenișan a vorbit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” despre banii pe care îi investește. Aceasta a recunoscut că investește foarte mult în călătorii, dar și în servicii de calitate, conform antenastars.ro

„Știu că trebuie să investesc, pentru că așa se cuvine. Mi-e foarte greu să investesc în produse care se pierd de-a lungul timpului sau care se defavorizează foarte repede.”, a declarat Carmen Grebenișan.