Carmen Grebenișan le-a închis gura haterilor. Influencera a fost de multe ori criticată de modul în care promovează anumite produse. Sătulă de astfel de critici, Carmen a decis să schimbe foaia și să nu-și mai dea silința deloc. Prietena Alinei Ceușan a recurs la o metodă uimitoare care se pare că a dat roade pe internet.

Carmen Grebenișan, reclamă pe manele

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cunoscute influencere de la noi. Ea și cu Alina Ceușan fac parte din vechea gardă de creatori de conținut și știu toate secretele online-ului. Carmen Grebenișan a fost de foarte multe ori criticată că promovează produse pe care nu le folosește. Influencera ține foarte mult la conținutul pe care îl face și muncește ore întregi pentru câteva secunde. Chiar și așa, Carmen este de multe ori pusă la zid pentru ceea ce face, așa că a schimbat foaia.

Sătulă să audă aceeași placă mereu, Carmen Grebenișan a făcut cea mai autentică reclamă din online-ul de la noi. Influencera l-a luat pe prietenul ei, Pufeh și a promovat un produs de curățare facială așa cum nu a mai făcut-o nimeni. Cei doi nu și-au dat deloc silința și, mai mult, s-au folosit și de o manea pentru videoclipul lor. Așa cum era de așteptat, fanii au avut ceva de comentat și de data asta.

Influencera și-a planificat deja nunta cu iubitul ei

Carmen regretă ca pandemia nu i-a permis să organizeze petrecerea anul acesta, dar tot răul spre bine. Aceasta este conștientă că are o familie numeroasă, prieteni mulți și este destul de greu să îi aducă la comun pe toți. Carmen vrea ca evenimentul ei să fie unul de neuitat și deja știe cum va arăta meniul, dar și zona de entertainment. Aceasta s-a ocupat personal de organizare și, la cât de implicată o știm, sigur iubitul ei nu a avut niciun cuvânt de spus.