Carmen Grebenișan s-a așezat la casa ei, atât la propriu cât și la figurat. Prietena Alinei Ceușan s-a logoit acum ceva timp cu iubitul ei, Alex și sunt mai fericiți ca niciodată. La cât de bine merg lucrurile între ei, apropiații lor se întreabă vor deveni părinți. Surpriză! Carmen Grebenișan nu se vede deloc mămică.

Carmen Grebenișan, speriată de ideea de a fi mămică

Carmen Grebenișan a fpcut față multor provocări de-a lungul timpului, dar de asta chiar nu este pregătită. Deși buna ei prietenă, Alina Ceușan este mămică de mai bine de un an, Carmen nu se vede în ipostaza asta. Influencera doar ce s-a logodit și vrea să se bucure de fiecare moment. Mai mult, Carmen este de părere că ea este mult prea copilăroasă, iar asta nu o recomandă să fie mămică. Aceasta are foarte multe proiecte, campanii, iar un copil nu ar face decât să îi dea programul peste cap. Momentan, Carmen Grebenișan plănuiește în detaliu nunta, iar la orizont nu se vede niciun gând de a face un copil. Cea mai mare influență asupra ei a avut-o Alina Ceușan. Văzând cât de greu este să ai grijă de un copil, Carmen și-a dat seama că asta nu i se potrivește deloc.

”Adevărul e că nu îmi doresc copii prea curând. Nu mă simt încă de vârsta mea. Nu e momentul, nu simt că am 30.(…) Eu tot o împing așa în față și mi-e frică că o să o tot împing, dar nu trebuie să îmi fie frică, doar că presiunea socială.”, a spus Carmen Grebenișan în platoul Teo Show. ”Cel mai tare mă sperie faptul că nu mai am libertatea pe care o am acum, de care sunt total dependentă. Îmi place prea mult viața mea cum e acum și îmi doresc să o mai țin așa măcar încă 2 ani.”, a adăugat vedeta.