Carmen Grebenișan a demonstrat tuturor că este mai mult decât o influenceră care arată bine. Încă de când a plecat în „Asia Express” alături de Alina Ceușan, aceasta a arătat că este capabilă să se descurce în tot felul de situații. Emisiunea de la Antena 1 se pare că a fost doar antrenamentul pentru ceea ce a urmat la „Survivor”.

Carmen Grebenișan este o luptătoare, în adevăratul sens al cuvântului. Influencera a decis să stea, din nou, plecată de acasă pentru a-și testa limitele. De data asta, Carmen a plecat singură în jungla din Republica Dominicană. Miza a fost una uriașă, așa că prietena Alinei Ceușan a făcut tot posibilul pentru a rezista cât mai mult. Și chiar a reușit.

Carmen Grebenișan a fost printre puținele femei care au rezistat atât de mult în competiția de la PRO TV. Așa cum se știe, deja, „Survivor” nu testează doar forța fizică, ci și pe cea psihică. Însă, Carmen a demonstrat că este pachetul complet și a reușit să joace semifinala alături de doi bărbați puternici.

Carmen Grebenișan nu a venit acasă cu mâna goală. Câți bani i-a dat PRO TV-ul pentru participarea la „Survivor” Social media

Carmen Grebenișan i-a cucerit pe cei de acasă

Din păcate, Carmen Grebenișan a pierdut la votul publicului. Cei de acasă nu au vrut ca influencera să fie cea care pune mâna pe cei 100.000 de euro, dar asta nu înseamnă că vedeta nu a venit acasă cu mulți bani. Încă de la început, Carmen a știut cum să-și negocieze contractul, proporțional cu imaginea ei.

Astfel, aceasta a căzut de acord cu cei de la PRO TV să primească pentru fiecare săptămână petrecută în junglă, nici mai mult, nici mai puțin de 5.000 de euro. Surprinzător pentru mulți, aceasta a rezistat la „Survivor” timp de 21 de săptămâni, adica de la început până la final.

La un calcul simplu, ajungem la concluzia că prietena Alinei Ceușan a venit acasă cu 105.000 euro, adica mai mult decât marele premiu.