Carmen Grebenișan este una dintre dintre cele mai urmărite influencere din mediul online, așa că nu este de mirare că este foarte apropiată de comunitatea ei de fani.

Până acum, prietena Alinei nu a avut deloc secrete față de urmăritorii ei și nu a făcut excepție nici acum.

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai apreciate, dar și puternice voci din online. Aceasta activează pe internet de ani buni și până în prezent a reușit să își formeze o comunitate de oameni care o apreciază și care o susțin necondiționat.

De când s-a întors de la „Survivor”, Carmen a fost mai mereu pe drumuri cu probleme personale, dar și profesionale. Vedeta a trebuit să se pună la punct cu multe activități care i-au rămas restante, dar se pare că și-a intrat imediat în ritm.

Aproape că nu este zi în care Carmen Grebenișan să nu alerge de colo-colo și, cum Bucureștiul este un oraș destul de mare, influencera are nevoie de un mijloc de transport. Carmen nu are permis de conducere așa că este dependentă de taxi și de firmele de ride sharing.

Carmen Grebenișan, luată la mișto de un șofer de taxi. „Mi-a sugerat să-mi cumpăr mașină”
Social media

Carmen Grebenișan a trecut pentru prima dată prin asta

De-a lungul timpului, influencera a apelat de multe ori la Uber sau Bolt, așa că a ajuns să adune în contul nici mai mult, nici mai puțin de 1008 curse. Așa se face că, zilele astea, atunci când a decis să se urce într-un mașină operată de Bolt, influencerei i s-a atras atenția.

Se pare că prietena Alinei Ceușan are mereu „norocul” de a da de șoferi care povestesc sau care vorbesc mult prea mult. Carmen nu apreciază neapărat acest comportament, dar îl tolerează, dată fiind situația. Însă, influencera nu a știut cum să reacționeze atunci când a primit o observație din partea șoferului.

Mai în glumă, mai în serios, acesta i-a sugerat lui Carmen să își cumpere o mașină dacă tot a ajuns la performanța de a avea peste 1000 de curse.

@carmengrebenisanÎmi plac poveștile astea din Bolt

♬ original sound – Carmen Grebenișan