Carmen și-a luat rolul de soție în serios și îl surprinde mereu pe Alex.

Carmen Grebenișan demonstrează că împacă de minune viața de vedetă cu cea de gospodină. Influencerei îi place foarte mult să se relaxeze gătind. De fiecare dată când are ocazia, Carmen împărtășește cu fanii ei rețetele pe care le mai încearcă, iar recent, personajul principal a fost puiul.

Carmen Grebenișan este foarte activă în mediul online. Blondina face parte din garda veche a influencerelor. Alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan, Carmen se numără printre primele care au introdus concepul de influencer în România. În prezent, vedeta a transformat Instagramul într-o sursă sigură de venit și este prezentă acolo în mare parte din zi.

Recent, blondina le-a arătat tuturor celor care o urmăresc cum îl răsfață pe soțul ei. Carmen a intrat în bucătărie și a garantat că preparatul ei va da pe spate până și pe cei mai pretențioși. Vedeta nu a păstrat rețeta doar pentru ea, ci a postat-o pe Instagram pentru ca cei doritori să o poată încerca. Puiul ei la cuptop cu sos de iaurt nu este deloc greu de gătit, mai ales că nici ingredientele nu sunt foarte numeroase.

Carmen Grebenișan a trecut la cratiță. Cum prepară vedeta cea mai delicioasă rețetă de pui cu iaurt
Instagram

Carmen Grebenișan vrea să se mute în Barcelona

Alex Militaru a fost cel care a cucerit-o din prima pe Carmen. Blondina nu s-a lăsat convinsă cu una, cu două, dar se pare că față de Alex a fost dragoste la prima vedere. Influencera s-a căsătorit anul trecut, iar nașă i-a fost cea mai bună prietenă, Alina Ceușan. Lucrurile s-au întâmplat cu viteza lunii, iar acum, cuplul locuiește împreună într-o casă amenajată după bunul lor plac.

„Noi ne mutăm împreună, dar nu țineam neapărat la lucrurile astea. N-am crezut că o să se întâmple prea curând pentru că, nu știu, sincer, nu știu de ce! M-au șocat! A fost o seară de șoc!

Nici nu mai știu ce am zis știu că am început să plâng instant. Eu nu-s genul ăla de persoană așa care să mă las impresionată de lucrurile astea romantice. Poate unora li se pare că-s mai rece, dar a fost drăguț, a fost foarte drăguț!”, a povestit Carmen Gerbenișan atunci când s-a logodit.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.