Influencerița a dezvăluit cum a reușit să ajungă din nou la silueta care a consacrat-o

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai celebre creatoare de conținut din România. Blondina este, la fel ca prietena ei, Alina Ceușan, o influenceriță care se bazează pe zona de fashion, lifestyle, vestimentație. Carmen este un adevărat trend setter pentru urmăritoarele ei, asemenea unui adevărat creator de conținut. Vedeta le-a dezvăluit fanilor ei cum a reușit recent să slăbească. Totul a avut loc după un proces rapid, dar foarte strict.

A apelat la postul intermitent

Una dintre metodele revoluționare de slăbit ale zilelor noastre este postul intermitent sau fasting-ul. Multe dintre vedete, medici sau instructori sportivi promovează această nouă abordare a pierderii în greutate. Carmen Grebenișan a mărturisit pe internet că a avut un șoc atunci când a realizat că s-a îngrășat destul de tare. Astfel, aceasta a decis să facă rapid o schimbare. Influencerița a ținut post intermitent și a consumat mâncare sănătoasă într-un anumit interval orar.

Când am văzut că am 59 de kilograme n-am întrebat către ce mă îndrept. Am slăbit cu fasting și am mâncat numărul de calorii între 12:00 și 19:00. Am scăpat și de celulită.”,a dezvăluit influencerița pe Instagram

Sursa foto: Instagram

Atentă cu ceea ce mănâncă

Deși este o împătimită a dulciurilor, Carmen are acum nare grijă la ceea ce mănâncă. Pe lângă alimentația sănătoasă aceasta face și mișcare.De altfel, Carmen se laudă și cu o genă bună de familie

Căsnicie fericită cu soțul ei

Carmen Grebenișan are 29 de ani, iar de anul trecut a ajuns în fața ofițerului stării civile. Alex Militaru, partenerul blondinei este mai mic decât aceasta cu 5 ani. Vârsta nu a fost însă un impediment în calea dragostei celor doi însurăței.

Cei doi locuiesc într-un penthouse de lux din mijlocul Capitalei. Carmen și Alex s-au ocupat pas cu pas de amenajarea locuinței lor. Cu un stil modern, imobilul este exact ceea ce își doreau pentru un start frumos în viață.

.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.