Carmen Grebenișan este o prezența destul de veche în online-ul de la noi. Deși face parte din categoria influencerelor cu ștate vechi în ale Instagramului, unii de abia acum o descoperă. Carmen a reușit să cucerească multă lume după participarea la Asia Express, iar comunitatea ei a crescut considerabil. După ce s-a logodit cu iubitul ei, Alex, Carmen a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea.

Carmen Grebenișan își duce relația la nivelul următor

Carmen este mai fericită ca niciodată. După întoarcerea din Asia, prietena Alinei Ceușan și-a găsit sulfetul pereche. Influencera s-a mutat la casa ei, atât la propriu, cât și la figurat. Aceasta l-a cunoscut pe Alex Militaru și a fost dragoste la prima vedere. Cei doi nu au stat prea mult pe gânduri, așa că s-au mutat împreună și s-au logodit. Nașii lor au fost nimeni alții decât Alina și Raul Tisha, bunii lor prieteni. După ce au petrecut acum câteva luni la petrecerea de logodnă, Carmen a aruncat bomba. Influencera are de gând să se căsătorească religios.

Carmen și Alex respectă tradițiile și vor să organizeze și cununia religioasă. Cei doi sunt conștienți că pandemia îi cam încurcă, dar Carmen știe cum vrea să arate marele eveniment din viața ei. Aceasta și-a planificat în detaliu evenimentul, iar acum așteaptă momentul oportun.

Influencera va avea peste 200 de invitați la nuntă

Carmen Grebenișan regretă ca pandemia nu i-a permis să organizeze petrecerea anul acesta, dar tot răul spre bine. Aceasta este conștientă că are o familie numeroasă, prieteni mulți și este destul de greu să îi aducă la comun pe toți.

”Vreau să vină tot alaiul. Avem foarte multe rude, cel puțin soțul meu are multe rude și trebuie să vină toată lumea. Nu putem să alegem. Am ales să facem treaba asta peste vreo doi ani când va fi 100% sigur că putem face toate nebuniile pe care le dorim. O să fie ceva diferit.”, a declarat Carmen Grebenișan în cadrul unei emisiuni TV.

Carmen Grebenișan vrea ca evenimentul ei să fie unul de neuitat și deja știe cum va arăta meniul, dar și zona de entertainment. Aceasta s-a ocupat personal de organizare și, la cât de implicată o știm, sigur iubitul ei nu a avut niciun cuvânt de spus.

”Cu siguranță vreau să existe momente interactive în care lumea să poată să gătească singură anumite rețete destul de simple. Asta era o idee pe partea de mâncare. Vreau să fie niște dispozitive gonflabile în care lumea să sară, un fel de concurs în care lumea să câștige după ceva.”, a mai adăugat vedeta.