Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au făcut senzație în sezonul trecut de „Asia Express”. Nimeni nu se aștepta ca cele două dive de Capitală să renunțe la comfort și să cerșească mâncare departe de casă. Influencerele au demonstrat că aparențele înșală, iar pe „Drumul Comorilor” au format una dintre cele mai puternice echipe.

Carmen Grebenișan a spus în urmă cu doi ani „da” celei mai mari provocări din viața ei. Vedeta și-a luat cea mai bună prietenă, pe Alina Ceușan și au pornit pe „Drumul Comorilor”. Nu le-a fost deloc ușor, dar, ambițioase din fire, au demonstrat că nimeni și nimic nu poate sta în calea a două clujence. Fetele au atras și multe antipatii, fiind criticate de către colegii lor din cauza vestimentației și nu numai. Atât Carmen Grebenișan, cât și prietena ei au fost conștiente de la început că o echipă formată din două fete blonde va face ravagii la autostop.

Carmen Grebenișan a dat cărțile pe față. Ce echipă din „Asia Express” nu a fost deloc pe placul ei? „Încerc să fiu diplomată, dar și directă”
Antena 1

Carmen Grebenișan privește cu alți ochi competiția de acum

Acum, după luni bune de când s-a întors în țară, Carmen Grebenișan privește „Asia Express” cu alți ochi. Influencera recunoaște că la tv totul pare mai simplu, iar realitatea este mult mai dură. Prietena Alinei se aștepta ca „Drumul Împăraților” să fie mult mai ușor, având în vedere că nu s-a desfășurat la capătul lumii, dar a avut de multe suprize. Invitată în emisiunea „Asia mai tâziu”, Carmen Grebenișan a primit confirmarea din partea lui Emi și a lui Cuza ca pandemia le-a pus multe bețe-n roate.

Așa cum și-au obișnuit deja invitații, Emi și Cuza au provocat-o pe Carmen să învârtă roata întrebărilor. Influencera a fost nevoită să spună ce echipă nu a fost deloc pe placul ei și nu a rezonat din niciun punct de vedere cu ea. Carmen Grebenișan nu a stat prea mult pe gânduri și i-a avertizat din prima pe Emi și Cuza că va fi extrem de sinceră.

”Încerc să fiu diplomată, dar și directă. Cred că o să fiu directă. Nu pot să zic că este o echipă care să-mi displacă; doar echipe la care mă așteptam să acționeze altfel. Mihai Petre. Poate mă așteptam să fie mai „el”. Mă așteptam să fie mai relaxat pentru că el cum vorbește așa, rar mereu, așa îl vezi pe televizor. Nu știu de unde e, pare din Ardeal. Acolo, mi s-a părut că era diferit. Interiorul lui era în contrast cu ceea ce exprima.” a spus Carmen Grebenișan la „Asia mai târziu”.