Vedeta se bucură din plin de momente unice, în satul copilăriei, după ani de când a ales să se mute la oraș

Carmen de la Sălciua s-a născut la sat, în inima Ardealului și nu s-a sfiit niciodată să recunoască acest lucru, public. Vedeta a copilărit alături de bunici și precum majoritatea celor de la sate a suferit și din cauza lipsurilor. Cu toate acestea, vedeta își amintește cu drag de momentele petrecute la țară. Ori de câte ori simte nevoia să se încarce spiritual, vedeta poposește în satul copilăriei.

Între evenimente, artista a făcut un popas la casa bunicilor

   Carmen Racolță, pe numele ei real, este cunoscută drept „Carmen de la Sălciua”, după denumirea localității bunicilor ei. Vedeta a mărturisit în trecut că acela este locul în care își are rădăcinile și pe care îl va purta mereu în suflet. Astfel că, a ales ca numele de scenă să reprezinte într-un fel sau altul și satul copilăriei. Acum, după ce a cunoscut succesul și nu duce lipsă de nimic, artista simte nevoia să revină la țară.
Între filmări și evenimente, cântăreața a poposit la Sălciua unde a petrecut timp alături de mama și de bunica ei. Carmen a postat mai multe fotografii cu „incursiunea” ei prin locurile copilăriei.

Sursa foto: Instagram

Azi am fost acasă la Sălciua. Am cules frăguțe… și am făcut mai multe activități care mi-au amintit de copilăria mea./Mama îmi împletește o cunună… aceasta era un fel de „diademă” în copilărie….Ce dor îmi era!!!/ Mâncam pită(pâine) cu unsoare, cu ceapă și un pic de sare, de la bunica din mână, mâncam doar mâncare bună”, a scris vedeta alături de imaginile publicate.

Și-a găsit liniștea alături de iubitul ei

După o suferință lungă trăită după separarea de Culiță, Carmen a ajuns să iubească din nou. Din nefericire, lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par în povestea ei de dragoste. Cu toate acestea, artista este convinsă că actualul partener este cel alături de care se vede toată viața. Marian Corcheș, un tânăr afacerist, nu era „liber de contract” atunci când s-a cuplat cu celebra cântăreață. Ba mai mult, soția acestuia a încercat să pună bețe în roate legăturii dintre el și Carmen.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.