Carmen de la Sălciua este de ceva vreme o femeie singură, iar fanii ei și-au pierdut deja speranța că va reuși să își găsească iubirea vieții, după ce a trecut printr-o căsnicie eșuată. Vedeta l-a iubit enorm pe Culiță Sterp, bărbatul de care s-a îndrăgostit și cu care, la un moment dat s-a și căsătorit. Din păcate, povestea lor de iubire nu a fost una de durată și a suferit enorm după pierderea acestuia.

Carmen de la Sălciua, dezamăgită de bărbații din viața ei

Din păcate pentru ea, vedeta nu a reușit să își mai găsească liniștea în brațele unui alt bărbat, în timp ce artistul a fost ceva mai norocos și a găsit persoana alături de care ar vrea să trăiască pentru toată viața lui și care luna viitoare îi va dărui un copil. După toate acestea, frumoasa artistă crede că este mult mai bine pentru ea să fie singură o vreme, pentru a se vindeca, având în vedere toate momentele grele prin care a fost nevoită să treacă.

Carmen de la Sălciua știe că a greșit enorm când a sărit dintr-un mariaj care s-a încheiat într-un mod în care ea nu voia să se termine, într-o aventură care nu a ajutat-o nici măcar să treacă peste durerea despărțirii de fostul soț. Vedeta a ajuns la concluzia că nu ar fi trebuit să se implice deloc, dar este mult prea târziu să repare ceva și nici nu poate da timpul înapoi, pentru că dacă ar fi putut, sigur ar fi luat deciziile corecte.

Carmen de la Sălciua vrea să rămână o femeie singură! De ce a luat această decizie: “Orice femeie are nevoie de...“

Orice femeie are nevoie de o perioadă anume în viaţa ei, ca să se vindece. Ei bine, în acea perioadă mă aflu eu acum. Am realizat că am greşit când am sărit dintr-un mariaj care s-a încheiat altfel decât mi-am dorit, într-o aventură, la care, sinceră să fiu, nici acum nu ştiu de ce am decis că trebuie să mă implic. Dar asta sunt, nu mă pot contrazice pe mine însămi şi nici nu pot da timpul înapoi. E vremea să-mi învăţ anumite lecţii de viaţă. Fiindcă e clar că nu mi-am învăţat toate lecţiile de viaţă, iar pauza asta la care am decis să apelez îmi face foarte bine. Privesc lumea cu alţi ochi”, a declarat Carmen de la Sălciua