Carmen de la Sălciua nu uită niciodată de admiratorii ei din mediul online. Oricât de multă treabă ar avea, își face timp și pentru ei. Ține mult la comunitatea ei, pe care o respectă și căreia îi este foarte recunoascătoare. Este conștientă că datorită admiratorilor ei a ajuns unde este acum. Ei sunt cei care îi ascultă piesele și care o ajută să ajungă mereu pe primele locuri în Trending.

Carmen de la Sălciua, de vorbă cu fanii ei

Cântăreața a decis zilele acestea să stea puțin de vorbă cu ei. Mulți dintre aceștia simt nevoia să îi povestească artistei tot felul de lucruri legate de viețile lor private. Ea, la rândul ei, nu face decât să le dea sfaturi, în speranța că vorbele sale îi vor ajuta în vreun fel sau altul.

La prima vedere, am spune că ea nu este expertă în relații, mai ales că nu a mai avut demult una. Deși părea că și-ar fi găsit liniștea anul trecut, nu a fost deloc așa. Ar putea fi cu orice bărbat și-ar dori, dar a început anul 2021 tot singură. Chiar dacă nu și-a găsit sufletul pereche, vedeta le oferă fanilor ei cele mai bune sfaturi și are niște păreri bine arugumentate de fiecare dată.

Acum câteva ore, un fan a vrut să afle de la ea ce părere are despre relațiile la distanță. Se pare că vedeta nu crede deloc în ele, după cum i-a spus și lui. Un altul a dorit să știe ce crede despre o relație din obligație. Nici cu aceasta nu este de acord. Poate că nu le-a oferit cele mai bune răspunsuri sau cele la care se așteptau, dar important este că a fost sinceră cu ei.

Carmen de la Sălciua vorbește pentru prima data despre relațiile la distanță: “Eu personal…”

„Eu personal nu cred. Dar felicitări celor care le reușește”, a scris Carmen de la Sălciua la Story.