Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite și apreciate vedete de la noi din țară. Aceasta spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Nici nu se sfiește să vorbească deschis despre trecutul ei. Chiar dacă poate fi vorba despre un subiect sensibil pentru artistă, aceasta nu încearcă să se ascundă după degete. Aceasta spune ce are de spus cu orice ocazie.

Destul de curând, Carmen de la Sălciua a deschis subiectul care vizează operațiile estetice. De-a lungul timpului, aceasta a apelat de câteva ori la cabinetul de estetică. Mai mult, vedeta a adus în atenția fanilor și un episod mai puțin plăcut de care a avut parte în urma acestor vizite la medicul estetician.

Carmen de la Sălciua își dorește ca fanii ei să fie cât mai aproape de ea și să le ofere detalii despre viața ei. Așa că aceasta a deschis un subiect despre care internauții se găsesc foarte interesați sau curioși. Operațiile estetice la care a apelat vedeta sunt adesea subiecte de discuție din mai multe puncte de vedere. Artista, însă, întotdeauna a recunoscut că a intervenit chirurgical acolo unde a considerat că este nevoie de îmbunătățire. Ce-i drept, a avut parte și de un episod mai puțin plăcut după ce au avut o astfel de intervenție.

„Singura senzație pe care am simțit-o după anestezie, după ce m-am trezit din operație a fost de disconfort, pentru că nu puteam să respir decât pe gură. Dar asta a durat doar șase zile, iar după doamna doctor s-a ocupat.”, a spus Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

„Nu am niciun implant mamar”

Carmen de la Sălciua vorbește despre traumele din urma operațiilor estetice

Una din curiozitățile multor fani este legată de sânii frumoasei vedete. Mulți internauți sunt de părere că aceasta a intervenit chirirgical și în zona bustului, lucru pe care Carmen de la Sălciua nu îl confirmă.

„Nu am niciun implant mamar. Singura operație a mea este cea la nas, rinoplastie. În rest mici ajustări la nivelul feței. Însă vreau să vă spun că operația la nas mi-a schimbat întreaga fizionomie a feței pentru că eu chiar aveam o problemă cu asta”, a continuat artista.