Soția lui Marian Corcheș, Bianca a răbufnit de mai multe ori în cadrul unor emisiuni TV. I-a adus multiple acuzații lui Carmen de la Sălciua, iar principala sa nemmulțumire a fost că artista i-ar fi stricat căsnicia. 

Soția lui Marian Corcheș a apărut la câteva emisiuni marca „Acces Direct” . Aici a susținut cu tărie că ea a căutat-o pe artistă și a încercat în nenumărate rânduri să îi explice . A mai susținut că după toate acestea, Carmen de la Sălciua a blocat-o pe rețelele de socializare unde transmite numai informații false fanilor ei.

” E falsă, își minte fanii cu nerușinare. Și eu am fost fana ei, am citit toate postările ei în care spunea că nu ar putea să aibe o relație cu un bărbat căsătorit. Vreau să știe că e căsătorit, dar e o falsă” . a susținut Bianca în cadrul emisiunii TV „Acces Direct”

Instagram

Carmen de la Sălciua a fost susținută chiar de nașul celor doi soți pe parcursul relației. Omul declară că cei doi nu mai erau într-o relație : „Chiar eu la o petrecere m-am dus la Carmen și i-am spus că de ce nu se combină, că ea e divorțată, el aproape divorțat. Bianca știe foarte bine ce a făcut și din ce cauză finul meu a băgat divorț”, a spus nașul celor doi, conform wowbiz.ro

Care este, de fapt, motivul pentru care a blocat-o pe soția iubitului

După ce Marian Corcheș a intentat divorțul, Bianca nu s-a oprit din a aduce acuzații artistei. I-a scris chiar și pe rețelele de socializare proprii, unde a fost nevoită să pună punct.

„L-am întrebat prietenește „Ce s-a întâmplat? Ai divorțat?” și de acolo a început și povestea noastră. Mi-a spus că a vorbit la notar. Mi-ai spus că este în divorț, intenționează să divorțeze. El mi-a zis: ”Să nu te simți vinovată vreodată că tu ai fi cauza pentru că eu oricum urma să fac asta” Îmi doresc ca problemele dintre ei să să rezolve fără scandal. Ea a încercat să ia legătura cu mine, dar a făcut-o într-un mod foarte vulgar. Ca să nu mai dau curs, i-am dat block. Reacția ei a fost direct una jignitoare”, a mărturisit cântăreața, conform antenastars.ro