Carmen de la Sălciua a plecat într-o vacanță de vis în Ierusalim. Artista i-a ținut la curent pe fani cu toate locurile pe care le-a vizitat. Ea nu a călătorit doar cu viitorul ei soț, ci cu întreaga familie.

Recent, Carmen de la Sălciua a avut parte de o vacanță binemeritată pe care și-o dorea de mult. Artista este foarte activă în mediul online, acolo unde a postat multe imagini din Ierusalim. De asemenea, Carmen este o persoană foarte credincioasă.

În cele din urmă, vedeta a detaliat pas cu pas ce a făcut în vacanță.

social media

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră

Desigur că îndrăgita artistă nu a plecat singură în pelerinajul de la Ierusalim. Ea a plecat cu viitorul ei soț Marian Corcheș, dar și cu câțiva membrii ai familiei. Printre aceștia s-a numărat și viitoarea soacră a lui Carmen. Vedeta se pare că se înțelege de minune cu aceasta. Ea a postat chiar și câteva fotografii din locurile pe care le-au vizitat împreună.

„Aceste poze nu exprimă nici 1% din bucuria pe care am simțit-o și astăzi în locurile sfinte și pline de rugăciune pe care le-am vizitat! Bethleem ,Mănăstirea Sf Sava , mormântul lui David ,Zidul Plângerii ….toate aceste locuri ne-au bucurat efectiv sufletele și vreau să le postez ca să ajungă și la voi cei de acasă, care mă urmăriți, o fărâmă din ce am simțit aici ! Am postat și pe story mult mai în detaliu despre fiecare loc câte ceva ! (…)

Am mai fost prin concedii si pot sa fac o diferența așa ca dacă sufletul vă indeamnă să veniți in locurile pe unde a călcat IIsus …să nu ezitați o clipă ! Nici într-un loc de pe pământ …nu găsești o asemenea trăire si fericire lăuntrică ,piele de găina ,liniște …Minunat totul!”, este mesajul postat de Carmen de la Sălciua, în mediul online.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează unul dintre cele mai solide și frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Marian a cerut-o pe Carmen de soție, la scurt timp după ce a reușit să divorțeze de fosta sa parteneră de viață.