Carmen de la Sălciua și Alex Bodi formează un cuplu!? Ce i-a dat de gol

Carmen de la Sălciua și Alex Bodi formează un cuplu!? Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit se pare pentru totdeauna. Nu mai există cale de împăcare între ei, la fel cum este și și cazul lui Alex Bodi și al Biancăi Drăgușanu. Mai mult de atât, cântăreața a dat semne că iubește din nou, iar Culiță Sterp se pare că și-a găsit și el liniștea în brațele altei femei. O adevărată poveste!

Dacă nu era destul de complicată povestea lor; eeei bine se pare că între Carmen de la Sălciua și Alex Bodi e ceva mai mult. Potrivit informațiilor WoWbiz.ro, cei doi sunt foarte apropiați și se pare că au o relație mai mult decât o simplă prietenie. Asta da veste șoc pentru toți fanii vedetelor implicate în această poveste.

Carmen de la Sălciua și Alex Bodi formează un cuplu?

Carmen de la Salciua s-a despărțit de Culita Sterp, iar Alex Bodi de Bianca Drăgușanu. Acum nimic nu i-ar mai putea opri să formeze un cuplu, mai ales că există o chimie între ei. Și nu oricui îi împrumută Bodi mașina, pentru a-și face poze cu ea sau pentru a filma un videoclip. Așa că, frumoasa cântăreață ar trebui să se simtă specială.

Cântăreața a profitat la maximum de mașina cu sute de cai putere, dar și de zeci de mii de euro. A făcut și câteva instastory-uri în care i-a dat tag fostului soț al Biancă Drăgușanu. Acesta le-a repostat imediat, fără să stea prea mult pe gânduri.

”A venit și bijuteria videoclipului. Mulțumesc, Alex Bodi”, a spus Carmen de la Sălciua pe pagină să de Instagram.

”Simt că viața mea se îndreaptă într-o direcție bună. O direcție în care să nu ma sufăr, în planul acela… Și, promit, dacă fac a doua nuntă, vouă vă dau exclusivitatea, voi veți ști ce se petrece primii.

De ce am șters pozele cu Culiță de pe Instagram și de ce nu îl ma urmăresc? Păi, normal, cred că era cazul să fac și acest pas. Adică, relația noastră este istorie, iar, sincer, cred că nimănui nu i-ar cădea prea bine să știe că celălalt mai ține legătura cu fostul, că se uită la el, pe Instagram, pe Facebook…”, spunea ea zilele trecute.

Elena Ionescu a vorbit despre relația cu Emanuel de la Survivor! ”Este un…”

Diana C a fost victima bullying-ului în liceu! Ce a declarat membra 5GANG