Carmen de la Sălciua face ce face și din nou apare în atenția publicului. În timpul unei sesiuni de întrebări pe care vedeta a lansat-o pe Instagram, fanii au adus în discuție iar subiectul atât de controversat al operațiilor estetice. Ce a avut de spus artista după ce a fost întrebată dacă și-a pus silicoane?

Carmen de la Sălciua reprezintă inspirație pură pentru foarte multe femei din țara noastră. Ambiția și talentul ei au făcut-o să devină una dintre cele mai de succes artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Este adevărat că a avut parte și de momente mai puțin plăcute, cum ar fi divorțul de fostul ei soț, nimeni altul decât Culiță Sterp, care acum este împlinit din punct de vedere sentimental și urmează chiar să devină tată.

Cu toate acestea, frumoasa artistă a știut de fiecare dată cum să facă față problemelor și, mai mult decât atât, s-a menținut în aceeași energie pozitivă, chiar dacă poate avea toate motivele să nu fie așa.

Carmen de la Sălciua s-a tunat?

Carmen de la Sălciua ține legătura permanent cu fanii ei și a format un obicei pe contul ei de socializare din a lansa sesiuni de întrebări, cu această ocazie fanii având posibilitatea să o întrebe pe artistă orice își doresc. Chiar dacă e vorba de lucruri personale, asumată cum o știm, Carmen le răspunde de fiecare dată la orice curiozitate. Iată că de data asta, cântăreața a primit mai multe întrebări legate de silicoane. Fanii s-au arătat interesați să afle dacă nu cumva bruneta a călcat pragul medicului estetician pentru a se tuna.

Carmen de la Sălciua și-a pus silicoane? Ce spune vedeta după operația la nas

Din răspunsul vedetei ne dăm seama de faptul că, pentru moment, nu este vorba de așa ceva și că este sânii ei sunt cât de poate de naturali.

Pe de altă parte, Carmen le vorbește fanilor ei despre operația la nas de care a avut parte. Se pare că este mulțumită pe deplin de rezultat și că operația în sine a fost un real succes, fără nicio durere.

„Operația (n.r. de rinoplastie) care aparent e de speriat, dar în realitate e cea mai puțin dureroasă. Nu am simțit absolut nicio durere după ce efectul anesteziei a trecut, iar procedeul de vindecare a fost unul rapid și sănătos! Operația la nas mi-am făcut-o la o clinică din Cluj-Napoca. Profesionalism din toate punctele de vedere”, spunea recent Carmen de la Sălciua la InstaStory.