Vedeta și partenerul ei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au apărut într-o ipostază neașteptată.

Carmen de la Sălciua este tot mai aproape de a-și întemeia o familie. Cântăreața și actualul ei iubit au o relație la care mulți visează. Dovada faptului că lucrurile sunt mai mult decât serioase pentru ea este apropierea pe care o are de Marian Corcheș. Ca în vremurile în care fiecare videoclip de-al ei era alături de Culiță, acum, Carmen l-a scos pe actualul iubit la înaintare. Cei doi au fost protagoniștii poveștii de amor ilustrate în ultimul videoclip al artistei.

Cu un pas mai aproape de mariaj

Carmen de la Sălciua declară sus și tare că actualul ei partener i-a adus liniștea pe care o aștepta de ceva timp. Vedeta se bucură din plin de o relație bazată pe încredere, dragoste și loialitate. Astfel că, nu mai stă nimic în calea celor doi amorezi să facă pasul spre căsnicie. Înainte de acest pas însă, Carmen a făcut altul. Artista și-a dorit ca iubitul ei să apară în ultimul videoclip lansat. Astfel că,cei doi au filmat o serie de cadre spectaculoase împreună. Protector, partenerul artistei a lăsat de departe de înțeles că este mai mult decât îndrăgostit de ea.

Sursa foto: Instagram

Concentrată pe afacerea de familie

Ca o adevărată parteneră implicată, Carmen are grijă alături de soțul ei de afacerea familiei. Pe lângă evenimentele la care cântă, artista muncește alături de Marian la pensiunea acestuia. Cei doi au în plan să aranjeze unele detalii astfel încât, unitatea de cazare să fie inclusă în cea mai mare platformă de rezervări din Europa.Deși trag cot la cot pentru bunăstarea viitoarei lor familii, Carmen și Marian găsesc timp și pentru suflet. Cei doi călătoresc des în diverse zone ale lumii. După o vacanță în Dubai în care artista a fost cerută în căsătorie, cuplul a plecat în Ierusalim.În minunata destinație, cântăreața și iubitul au vizitat locurile sfinte și s-au rugat împreună.

 

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.