Artista și-a spus opinia despre contextul în care numele părintelui Calistrat a fost implicat în ultima perioadă

Scandalul în care numele părintelui Calistrat a fost implicată creat multă valvă în ultima perioadă. Numeroase vedete și-au expus opinia legat de această situație. Carmen de la Sălciua a fost de asemenea întrebată despre contextul care a ținut prima pagină a ziarelor.

Vedeta a avut un răspuns neașteptat

Carmen de la Sălciua nu s-a ferit niciodată să recunoască că este o persoană foarte credincioasă. Vedeta trăiește în duhul credinței ortodoxe și îi îndeamnă ori de câte ori are ocazia și pe cei din jur să facă același lucru. În acest sens artistă a vorbit despre pantaloni care vizează pe părintele Calistrat.

Social media

Carmen este convinsă  la baza acestei controverse partea de fapt un scop neortodox. Vedeta consideră că se încearcă prin astfel de situații ca ortodoxia să fie pângărită. Cei care fac astfel de lucruri susține artista sunt oameni lipsiți de moralitate.

Carmen de la Sălciua a lăsat de înțeles că părintele Calistrat ar fi fost târât intenționat într-o asemenea controversă.

„Se încearcă înlăturarea ortodoxiei. Creștinilor li se pune eticheta de „fanatici, înapoiați sau de modă veche.” Cei care apără biserica și aduc suflete pe calea cea bună sunt puși într-o lumină proastă, prezentați mereu negativ de mass media.”, a scris vedeta pe Instagram.

Vedeta l-a cunoscut personal pe părintele

Carmen de la Sălciua a ținut cu tot dinadinsul să ajungă la părintele Calistrat. Acest lucru s-a întâmplat în urmă cu un an. Vedeta a mărturisit că sfaturile părintelui sunt aproape de sufletul ei. De altfel, cântăreața nu a ezitat să se și fotografieze alături de monah.

După vizita la o mănăstire din Grecia, Carmen de la Sălciua s-a căsătorit

Carmen de la Sălciua a trecut prin suferința unui divorț, dar și prin alte decepții în dragoste. Astfel, artista s-a apropiat mai mult de credință. Se pare că tot în urma acestui impuls a ajuns și la altar alături de partenerul ei de viață. Cei doi au fost la o mănăstire din Grecia, iar acolo au luat decizia de a se căsători, într-o clipită.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.