Carmen de la Sălciua este o cântăreață foarte apreciată în România. Deși debutul ei a fost mai târziu față de alți colegi de breaslă, a început să devină din ce în ce mai apreciată. În trecut a fost implicată în mai multe scandaluri, iar popularitatea sa a crescut. 

Artista și-a pregătit casa în prag de Sărbători. Carmen a intrat în spiritul Sărbătorilor de iarnă și deja și-a împodobit bradul. Îmbrăcată într-o salopetă lungă, mulată de culoare neagră, Carmen arată impecabil. Și bradul este pe măsura așteptărilor. Decorat într-un stil modern, cu accent pe argintiu, se încadrează perfect cu decorul de iarnă.

Viața sentimentală a artistei

Carmen se declară o persoană împlinită din punct de vedere sentimental. După ce a divorțat de Culiță Sterp și părea că nimic nu mai merge în viața sa, a apărut Marian, actualul iubit. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și se postează mereu pe rețelele de socializare. Întrebată de un fan care este relația între cei doi, artista a recunoscut ce sentimente îi leagă.

Din nefericire, vedeta a fost implicată recent într-un scandal fără voia sa. Actuala soție a iubitului ei a mers la emisiunea „Acces Direct” pentru a vorbi despre nemulțumirile ei în legătură cu Marian. Deși cei doi trăiesc separat, actuala soție a rămas șocată când a aflat de relația lui cu Carmen. Cântăreața și-a spus și ea părerea. Astfel că relația între cei doi a început după separarea soților și exista o cerere de divorț între aceștia.

Inițial, Carmen nu a dorit să facă relație publică și încerca, pe cât posibil să o țină ascunsă. De fiecare dată când era întrebată despre starea sentimentală, recunoștea existenta relației, dar nu preciza numele iubitului.

„Acum bem cafeaua împreună, nu pot să spun chiar cu ce m-a impresionat de față cu el (…) Suntem împreună de o lună deja. Lucrurile merg bine, iar eu sunt fericită. Este o relație serioasă”, a spus Carmen de la Sălciua.

Cântăreața susține că relația lor este foarte serioasă și din acest motiv a ales să vorbească despre ceea ce simte față de Marian.

„Nu mi-aș fi expus relația dacă nu aș fi fost convinsă că este ceea ce mă face pe mine fericită”, a mai adăugat Carmen.