Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică de la noi din țară.

Aceasta are o relație specială cu fanii și nu este de mirare că le spune totul și că nu are deloc secrete față de ei. Recent, artista le-a dat tuturor o veste pe care nimeni nu se aștepta să o audă.

Niciodată nu este prea târziu să te întorci pe băncile școlii, iar Carmen de la Sălciua este cea mai concretă dovadă. Artista are milioane de fani, a cucerit întreaga țară cu piesele ei, dar se pare că nu se mulțumește cu succesul pe plan muzical, ci vrea mai mult. Tocmai de aceea, acum, mai mult ca niciodată, s-a decis să facă o alegere care îi va schimba viitorul.

De obicei, cei care o urmăresc în online sunt obișnuiți ca aceasta să le dea vești legate de o viitoare lansare muzicală sau de o colaborare inedită. Ei bine, se pare că artista este plină de surprize, așa că a venit cu o veste care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Și anume, aceea că se va întoarce pe băncile facultății.

Carmen va începe studiile în toamnă

Carmen de la Sălciua a ales un domeniu total surprinzător și nimănui nu i-a venit să creadă atunci când artista a spus că va studia, de acum încolo, Teologia. Artista este o persoană foarte credincioasă care adesea este văzută la biserică sau în pelerinaje prin țară. Tocmai din acest motiv, a ales să studieze și să aprofundeze acest domeniu.

„Oricâtă logică ar avea anumite răspunsuri și oricât de frumos ar fi fost spuse în orice carte pe care o citeam… simțeam că dincolo de această „minte omenească” este ceva mult mai profund și, de multe ori, inexplicabil. De multe ori am căutat răspunsuri pentru experiențele mele și le-am găsit la Dumnezeu, niciunde altundeva”, a spus Carmen.

Carmen de la Sălciua s-a înscris la facultate, la 34 de ani. Motivul pentru care a ales să studieze teologia