E pregătită artista să devină mamă?!

La niciun an de la relație, Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au făcut marele anunț că se căsătoresc, iar evenimentul se pare că va avea loc mai devreme decât ne-am fi așteptat. În exclusivitate pentru Antena Stars, faimoasa artistă a mărturisit că marele eveniment va avea loc „undeva prin sfârșitul verii, toamnă, cam așa.”

„Da, ne dorim să facem cununia religioasă. Nu știu dacă nunta va fi anul acesta, încă nu ne-am decis, dar dacă va fi, va fi foarte repede, undeva prin sfârșitul verii, toamnă, cam așa. Dacă nu ne putem organiza, atunci vom lăsa nunta peste un an și vom face acum cununia religioasă.
Nașii vor fi prietenii noștri. Eu am tot zis că îmi doresc o nuntă mai restrânsă pentru că, în primul rând, și dacă aș vrea să merg înapoi la cei care se vor căsători, nu aș avea cum pentru că sunt la evenimente.
Nu doar din considerentul acesta, ar exista soluții dacă mi-aș dori, dar pur și simplu ne dorim să fim doar noi, familiile noastre și prietenii care sunt cu adevărat prieteni, nu îmi doresc să fie toți curioșii”, a declarat vedeta.
Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.