În urmă cu ceva timp, Carmen de la Sălciua le-a dat tuturor o veste care i-a lăsat cu gura căscată. De obicei, artista făcea anunțuri doar când venea vorba despre lansări muzicale sau concerte. De data asta, bruneta a demonstrat că niciodată nu este prea târziu să reviii pe băncile școlii.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi. De ani buni de zile, aceasta deține supremația în topuri și aproape că nu este piesă pe care să o lanseze și să nu aibă milioane de vizualizări. Însă, se pare că acest succes profesional nu o împlinește.

Recent, îndrăgita artista le-a spus tuturor că s-a hotărât să se înscrie la Facultatea de Teologie. Inițial, tuturor li s-a părut o glumă, dar se pare că totul este cât se poate de serios. Carmen abia așteaptă să înceapă cursurile și are așteptări mari de la ea, dar și de la cadrele didactice.

Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Ce are de gând să facă după ce termină Teologia Instagram

Carmen de la Sălciua este pregătită pentru noi începuturi

Cei care o urmăresc pe Carmen știu foarte bine că aceasta este o fire foarte credincioasă și cu frică de Dumnezeu. Până acum, răspunsul la multe întrebări sau rezolvarea unor probleme a fost la Dumnezeu. Tocmai de aceea, vedeta a simțit nevoia de a ști mai multe.

Momentan, este mult prea devreme pentru a ști ce va face pe viitor sau dacă va urma o carieră în acest domeniu. Este foarte puțin probabil, având în vedere că are o carieră de succes în domeniul muzicii, iar ambele i-ar ocupa foarte mult timp.

„Nu pot spune acum nimic. Mai sunt 4 săptămâni începând de săptămâna viitoare. Ziua de mâine este a lui Dumnezeu, cu atât mai mult anii ce vor urma. Tot ce știu este că îmi va folosi tot ce urmează să realizez”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Carmen de la Sălciua, mai sinceră ca niciodată. Ce are de gând să facă după ce termină Teologia