Carmen de la Sălciua a trecut prin clipe de tristețe după ce a divorțat de fostul ei soț, Culiță Sterp. Viața nu a fost prea blândă cu ea din acest punct de vedere, așa că fanii acesteia sunt curioși să afle dacă mai crede în iubire sau nu. Artista i-a surprins pe aceștia cu răspunsul pe care l-a oferit.

Carmen de la Sălciua are tot ce și-ar putea dori din punct de vedere profesional. O duce foarte bine, este foarte talentată și, pe lângă aceste aspecte, are un fizic de invidiat. Este dorită de toți bărbații, iar femile îi iau drept model evoluția la care a fost supusă de-a lungul anilor din mai multe punct de vedere.

Nu duce deloc lipsă de noroc în ceea ce privește planul profesional, iar fanii o apreciază și îi ascultă piesele cu plăcere. Reușește să acumuleze sute de mii sau chiar milioane de vizualizări la piesele sale, cele mai multe de dragoste. În viața personală nu a avut atât de mult noroc, căci vedeta trecut printr-o căsnicie care nu s-a terminat prea frumos.

Carmen de la Sălciua mai crede în căsătorie după primul divorț? Artista a răspuns ferm

Carmen de la Sălciua va mai ajunge în fața altarului?

Acum Carmen de la Sălciua este femeie singură și nu are alături un bărbat, iar fanii sun curioși să afle dacă mai este dispusă să mai treacă printr-o căsătorie sau dacă renunță la această ideea după primul mariaj eșuat.

După mai multe relații, inclusiv cea cu manelistul Culiță Sterp, Cramen de la Sălciua nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat. Cu toate că au fost apisode în care a dat de înțeles că i-a furat cineva inima, în sfârșit, nimic nu s-a concretizat.

Chiar și așa, cu multe lecții învățate din trecutul ei, Carmen încă mai are speranța că își va găsi marea dragoste și nici nu refuză ideea de a mai deveni mireasă încă o dată.

”Te mai vezi pentru a doua oară în fața altarului?”, a fost întrebarea venită din partea unui fan, la care Carmen de la Sălciua nu a ezitat să răspundă imediat: ”Da!”, a fost replica dată de artistă.

”Iubirea ne schimbă pe toți, ne transformă, ne îngenunchează, ne înalță, scoate din noi ce e mai bun, ne aduce lacrimi, suferință, zâmbet, adrenalină, senzații, zbucium. Iubirea e adevăratul sens al vieții fiecărui om”, a mai adăugat îndrăgita artistă pe pagina sa de Instagram.