Artista a răbufnit, după ce a fost criticată de fani pentru deciziile luate în privința vieții personale.

Fără doar și poate, Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Talentul a dus-o pe cele mai înalte culmi ale succesului, dar fanii sunt încântați și de aparițiile artistei. În ultima vreme, artista nu ezită să se afișeze alături de iubitul ei, Marian Corcheș. Acest lucru i-a determinat pe fani să o critice, pentru deciziile făcute. De curând, Carmen de la Sălciua a reacționat le-a închis gura răutăcioșilor. 

Carmen de la Sălciua: Noi facem ce simțim, nu ce își doresc alții!”

Artista se bucură de o vacanță vis, în Italia, alături de iubitul său. Cum întrebările fanilor cu privire la sejur nu au întârziat să apară, Carmen de la Sălciua a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Deși artista a precizat că va răspunde doar la curiozitățile fanilor care au legătură cu vacanța, s-au strecurat și întrebări legate de viața personală, dar mai ales cu privire la relația dintre ea și Marian Corcheș.

Un internaut a întrebat-o pe artistă cum reacționează, atunci când vede comentariile răutăcioase ale oamenilor la postările sale. După ce și-au asumat relația, cei doi au fost criticați de fani. Mulți dintre ei nu cred în iubirea lor.

Sătulă de astfel de reacții din partea internauților, Carmen de la Sălciua a mărturisit că va face în continuare lucrurile care îi aduc fericire. Ba mai mult, artista susține că mereu se orientează după propriile trăiri și nu după cum îi „dictează” oamenii să facă.

Carmen de la Sălciua le dă replica răutăcioșilor. Mesajul artistei pentru cei care nu cred în relația cu iubitul ei
Instagram

„Lacul e superb, totul e minunat, oamenii sunt pozitivi, plini de iubire, mai ales când ai o problemă. Parcă toți sunt prietenii tăi, toți te compătimesc sărăcul/ săracă, totul până ești fericit! Orice să faci, doar să nu fii fericit.

Ăsta e un fel de simptom cancerigen, parcă se sesizează din oficiu și încep: „Nu-i bine cum îți stă mâna”, „Nu-i OK ce ai ales”, „De ce blondă?”, „De ce brunetă?”, „De ce peruci?”, „De ce în Italia și nu în Elveția?” 

Ps: Să îți răspund la întrebare. Viața noastă o știm doar noi, momentele noastre sunt doar ale noastre. Cum dormim, cum ne trezim și unde mergem e fix problema noastră! Noi facem ce simțim, nu ce își doresc alții!”, a scris Carmen de la Sălciua într-o postare de pe Instagram.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.