Artista a dezvăluit că i-a fost alături lui Marian Corcheș atunci când a venit momentul divorțului de soția lui. Aceasta a fost prezentă la procesul de divorț. 

Carmen de la Sălciua a fost la divorțul lui Marian Corcheș de fosta soție

Recent, Carmen de la Sălciua a organizat pe contul personal de Instagram o sesiune de întrebări & răspunsuri. Unul dintre fanii acesteia și-a dorit să știe dacă artista a fost prezentă în momentul în care s-a pronunțat divorțul lui Marian Corcheș de fosta soție.

Carmen de la Sălciua a mărturisit că a fost la proces, dar nu în sala de judecată. Aceasta a ales să îl aștepte în mașină. Artista a precizat că își vede de viața sa după acest moment destul de sensibil și nu ia în considerare vorbele celorlalți. Întrebarea adresată artistei lăsa să se înțeleagă că artista ar fi avut o atitudine nepotrivită față de fosta soție a lui Marian Corcheș. Carmen de la Sălciua a avut replică și pentru acest subiect. Artista a mărturisit că nu s-a pus problema unei competiții între ea și fosta soție.

Internaut: ,,E adevărat că ai fost cu Marian la proces pentru că nu ai încredere și îi râdeai în nas fostei lui soții?”

Carmen de la Sălciua: ,,Da! Am fost la proces, însă nu în sala de judecată! L-am așteptat afară în mașină…și nu am râs în nas nimănui! Pentru că nu am purtat o competiție cu cineva ca să-i râd în față! Nu port schimburi de orgolii cu nimeni! Îmi văd de viață și după cum văd se mai ocupă alții să mi-o comenteze! Dar dacă tot comentați, măcar furnizați informații reale, nu mai stați să înjurați și să puneți etichete din lipsă de ocupație! În fine…aș putea scrie romane, dar degeaba! Situația cu ,,gura lumii” e infinită! M-aș lupta cu morile de vânt!”

Carmen de la Sălciua, la momentul adevărului. Ce a făcut artista, pentru Marian Corcheș, în ziua în care acesta a divorțat de soția lui: „Îmi văd de viața mea”. FOTO
Instagram