Artista i-a lăsat mască pe internauți cu o apariție recentă în mediul online

Carmen de la Sălciua se poate numi o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Artista a ajuns de curând la Altar, are un partener care o divininează și o carieră strălucitoare. Ceea ce lipsește însă încă din viața ei este un copil.

Cum s-a afișat la un eveniment

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste ale momentului. Cu un timbru vocal aparte, aceasta a cucerit inimile fanilor ei. De altfel, cântăreața a atras mereu atenția și datorită vieții ei personale tumultuoase. Recent însă, viața ei amoroasă pare să fi intrat pe un făgaș normal. Carmen s-a căsătorit recent după ce a organizat nunta în mare secret.

Se pare că artista ar mai avea o surpriză pentru publicul ei. Vedeta a fost surprinsă recent la un eveniment muzical într-o ipostază de-a dreptul surprinzătoare.

Mai exact, Carmen a fost filmată în timp ce cânta, însă cei care au urmărit-o nu au putut să nu remarce burtica vedetei.

Imaginile au stârnit un val de reacții pe una dintre platformele de socializare. Cei mai mulți dintre internauți și-au exprimat opinia legat de acestea. Astfel, ei s-au grăbit să o felicite pe vedetă pentru sarcina ei.

Carmen de la Sălciua nu a oferit declarații oficiale legate de o posibilă sarcină pe care ar purta-o în prezent. Totuși, artista a mărturisit recent că își dorește copii.

Are parte de o familie fericită

După un mariaj eșuat, Carmen de la Sălciua și-a găsit acum liniștea în brațele partenerului ei, Marian Corcheș. Bărbatul a divorțat de fosta soție pentru a se căsători cu artista. Cei doi au făcut nunta recent într-un cadru destul de restrâns. Dacă în plan amoros totul merge perfect în familia lor nici la capitolul afaceri lucrurile nu stau diferit. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș au împreună o afacere în domeniul turismului.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.