Iată ce reacție a avut vedeta!

Carmen de la Sălciua se pare că este din ce în ce mai activă în mediul online, așa că nu ezită să împărtășească cu urmăritorii ei diferite momente speciale din viața ei. Printre cei care o îndrăgesc, mai sunt și mulți răutăcioși, așa că artista nu s-a mai putut abține și le-a zis verde-n față.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai  apreciate artiste de la noi din țară. Cu toate astea, vedeta a fost ținta gurilor rele de pe social media și a decis să îi blocheze pe toți cei care o critică dur.

Carmen de la Sălciua, ținta haterilor

Carmen de la Sălciua este din ce în ce mai activă în mediu online și a reușit să ajungă la inimile publicului datorită talentului ei muzical. Însă, nu toți sunt cei care o îndrăgesc, iar printre ei se mai numără și răutăcioși care îi trimit mesaje jignitoare.

Sursa: Social Media

Vedeta a decis să facă o schimbare pe rețelele de socializare și a dezvăluit că îi va bloca pe toți cei care o critică și îi trimit mesaje jignitoare pe social media. Anunțul a fost făcut chiar pe contul ei personal de Instagram.

„Și nu începeți cu aia: <<Ești persoană publică, asumă-ți>>. Nu mă suporți, ieși de pe pagina mea… dacă nu te scot eu! De ani de zile tac și vă las să scrieți ce vă taie capul! De acum îmi simplific viața… Block!”, a scris Carmen de la Sălciua pe rețelele de socializare.

Carmen de la Sălciua a renunțat la ținutele sexy

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.