Cine nu o cunoaște pe Carmen de la Sălciua? Este una dintre cele mai apreciate și talentate vedete de la noi. De fiecare dată, este foarte sinceră și spune lucrurilor pe nume cu fiecare ocazie. Cu toate acestea, oare cum arată cea care i-a dat viață? Artista i-a scris câteva rânduri extrem de emoționante pe rețelele de socializare mamei sale.

Reclamă

Plină de talent în muzică și de bunătate, Carmen de la Sălciua a devenit foarte repede pe placul multor fani din întreaga țară. De fiecare dată, artista a dovedit că nu se ascunde după degete când vine vorba de viața ei de dinainte să devină celebră și, implicit, o femeie de succes. Da, Carmen de la Sălciu este de o frumusețe aparte. Oare a moștenit aceste daruri de la cea care i-a dat viață?

Reclamă

Nu cu mut timp în urmă, vedeta le-a făcut cunoștință fanilor ei cu mama sa prin intermediul rețelelor de socializare. Carmen de la Sălciua a publicat o imagine în care apare mama sa chiar de ziua ei. Cu această ocazie foarte specială, Carmen a imortalizat momentul emoționant.

Care a fost mesajul pe care Carmen de la Sălciua l-a postat pentru mama ei?

În mesajul pe care l-a postat în descrierea fotografiei, aceasta mărturisește faptul că mama este cea mai importantă ființă din viața ei și că îi este profund recunoascătoare pentru tot ceea ce afăcut pentru ea de-a lungul timpului.

Carmen de la Săciua, incredibil cum arată mama artistei!
Carmen de la Săciua, incredibil cum arată mama artistei!

”Cel mai mare aport din tot ceea ce eu sunt azi…ți se datorează tie ! Îți mulțumesc ca ai fost atenta la fiecare pas al meu …m-ai luat de mâna când am greșit ,mi-ai șters lacrimile când eram suparata …sau atunci când te minteam ca sunt bine …ai știut poate ca nu era așa! Ca mama întotdeauna știe și simte .. Dacă exista pe lumea asta un om pentru care sa îmi scoată inima din piept și sa o pună in alt piept …aceea ești Tu ! La mulți ani Mama ! ♥️”, a scris vedeta pe Instagram.