Cei prezenți la petrecere au rămas șocați când aceasta și-a făcut apariția

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și ascultate cântărețe din acest moment, în România. Deși, în trecut, vedeta avea un stil vestimentar cu totul diferit, acum artista abordează ținute din ce în ce mai extravagante. Fosta parteneră a lui Culiță Sterp s-a afișat, recent, la un eveniment, unde a îmbrăcat o rochie neașteptat de sexy. Blondina radiază de fericire alături de noul logodnic. Și, se pare că a dat-o uitării pe vechea Carmen de la Sălciua. Cântăreața atrage toate privirile prin outfit-urile îndrăznețe. 

Ce a purtat frumoasa artistă

Carmen de la Sălciua s-a remarcat în industria muzicală prin talentul și carisma sa. În momentul în care a devenit celebră, cântăreața se afla într-o relație cu Culiță Sterp. La scurt timp, între cei doi au intervenit mai multe neînțelegeri și au ales să meargă pe drumuri separe.

Cu toate că la acea vreme, vedeta purta articole vestimentare din categoria celor care îi acopereau formele, acum, la câțiva ani de la controversata despărțire, blondina arată cu totul diferit.

Invitată în cadrul unui eveniment, Carmen de la Sălciua s-a prezentat îmbrăcată într-o rochie neagră, în care partea de sus este complet transparentă. Totuși, sânii artistei au fost acoperiți de câteva flori imprimate pe rochie. Dar, chiar și așa, blondina a atras toate privirile și i-a lăsat mască pe cei care au luat parte la petrecere.

Carmen de la Sălciua cu sânii la vedere la un eveniment! Nimeni n-a mai văzut-o îmbrăcată așa sexy. FOTO
Social media

Nu doar cei care au fost prezenți la eveniment au văzut-o pe Carmen în ținuta în care și-a lăsat bustul la vedere. Cântăreața a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea, așezată la masă. Vedeta obișnuiește să împărtășească cu fanii fiecare moment din viața sa și orice schimbare intervine pe parcurs.

Actuala iubită a lui Marian Corcheș se bucură în aceste clipe de un succes răsunător pe plan profesional. Însă, soarele a răsărit pe strada ei și din punct de vedere sentimental, pentru că artista a oficializat de curând prezenta relație cu o logodnă.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii