Frumoasa artistă trăiește de ceva timp o poveste de dragoste ca-n povești cu Marian Corcheș. Se pare că de când bărbatul a intrat în viața acesteia, Carmen de la Sălciua a renunțat la unele obiceiuri. 

Carmen de la Sălciua a dat uitării hainele sexy

Artista este cunoscută pentru aparițiile sale care stârnesc imaginația oricărui bărbat. Acest lucru s-a schimbat de când este împreună cu Marian Corcheș. Într-o postare recentă, se poate observa că artista nu se mai machiază strident. Carmen de la Sălciua nu a înlocuit doar machiajul, ci a făcut schimbări și în garderobă.

,,Iubesc locul ăsta 😉 Fiecare anotimp are o panoramică superbă 🌏România are locuri frumoase”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul postării de pe Instagram.

Schimbările nu sunt doar la nivelul ținutelor și al machiajului. Fanii au observat că artista nu mai postează așa de des de când este împreună cu Marian Corcheș. Artista a declarat în cadrul unui interviu că este fericită cu actualul partener și că petrece destul de mult timp cu acesta. Artista a mai precizat atunci că în brațele lui Marian Corcheș și-a găsit liniștea și fericirea și că într-un final se simte iubită și apreciată. În cadrul aceluiași interviu, Carmen de la Sălciua a mărturisit că se înțelege bine și cu familia actualului partener.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți crează o bună dispoziție, vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum… Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit, n-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”a spus Carmen de la Sălciua în cadrul mai multor emisiuni.