Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai de succes artiste de muzică de petrecere de la noi din țară la ora actuală. Cântăreața a reușit să ajungă printre cei mai buni artiști prin ani mulți de muncă în spate. Pe lîngă faptul că este extre de talentată și încântă pe toată lumea cu vocea ei, Carmen de la Sălciua este și de o frumusețe răpitoare. Este drept că nu mai arată aproape deloc la fel față de anii în care abia debuta în lumea muzicii, însă nu putm să nu remarcăm cât de mult a evoluat din punct de vedere fizic.

Carmen de la Sălciua este o femeie împlinită din punct de vedere profesional. Chiar dacă viața nu a fost prea blândă cu ea în ceea ce privește planul presonal, artista a avut puterea să depășească acele momente de cumpănă. Știm cu toții că acum ceva vreme ea și artistul Culiță Sterp au format un cuplu, însă căsncia lor nu a fost de durată.

Carmen de la Sălciua, schimbată radical de operațiile estetice

Carmen de la Sălciua nu a avut o viață ușară și nu a primit nimic de-a gata, însă a știut de fiecare dată cum să se facă plăcută și spre ce direcție să o ia astfel încât fanii ei să o aprecieze din ce în ce mai mult și să o susțină în continuare.

Carmen de la Sălciua, cele mai controversate imagini cu ea de la începutul carierei sale. A stârnit un val de reacții în mediul online / FOTOCarmen de la Sălciua, cele mai controversate imagini cu ea de la începutul carierei sale. A stârnit un val de reacții în mediul online / FOTO

Carmen de la Sălciua se poate mândri cu un fizic pe care multe doamne și domnișoare și l-ar dori, însă trebuie să recunoaștem și faptul că operațiile estetice au avut un cuvânt serios de spus. Artista a apelat la mai multe operații estetice de-a lungul timpului. A intervenit la nivelul nasului, la nivelul buzelor și și-a mărit și sânii. În ultima vreme, artista are foarte mare grijă de felul în care arată și nu se sfiește niciodată să arate lumii de unde a plecat.