Carmen de la Sălciua nu a ascuns niciodată faptul că este extrem de credincioasă. Deși a fost deseori pusă la zid sau ironizată, vedeta a precizat mereu că înainte de toate, Dumnezeu ocupă un loc primordial în viața ei.

Mai mult, aceleași simțăminte le împărtășește și cu cel alături de care trăiește o poveste de dragoste. De ziua ei, Carmen a vrut să fie și mai aproape de sfințenie, astfel că, vedeta a plecat în Grecia.

Nu a putut urca pe muntele Athos

Este deja cunoscut faptul că în muntele Athos sunt primiți doar bărbații. Femeile nu pot ajunge în acest loc încărcat de credință din cauza legii Avantonului. În greaca veche, acest cuvânt se traduce prin „neumblat”.

Mai concret, femeile nu au voie „să umble” pe pâmântul Athosului. Există însă pelerinaje organizate în Grecia astfel încât și femeile să se poată bucura de mănăstirile aparte ale locului.  Nu multe sunt însă cele care ajung acolo. De ziua ei, Carmen de la Sălciua și-a dorit să pășească în aceste locuri pline de liniște, credință, armonie, sfințenie.

Cântăreața a plecat alături de soțul ei în pelerinaj. Chiar dacă nu a putut urca pe muntele Athos, aceasta a avut o bucurie imensă să poată fi atât de aproape de minunatul loc.

Detaliul care i-a pus pe gânduri pe fanii ei

Carmen de la Sălciua a făcut o dezvăluire cel puțin neașteptată pentru fanii ei. Întrebată de un urmăritor dacă a avut voie aproape de muntele Athos alături de soț, având în vedere că nu sunt căsătoriți, artista a dat un răspuns surprinzător.

„În acest pelerinaj s-au întâmplat multe…”, a mărturisit vedeta.

Cântăreața nu a dat prea multe detalii legate de acest subiect. A lăsat însă o urmă de mister prin răspunsul ei. Rămâne de văzut ce planuri are Carmen de la Sălciua pentru viitor.